مطالب مرتبط:
معاون استاندار خراسان شمالی: آموزش عالی بدون فناوری کارآمد نیست
بهروزآذر: آموزش مهارت های ارتباطی به والدین و فرزندان الزامی است
آینده هنرستان ها در گرو چابکی، تفکر راهبردی و مهارت آموزی مؤثر است
آینده هنرستان ها در گرو چابکی، تفکر راهبردی و مهارت آموزی مؤثر است
آینده هنرستان ها در گرو چابکی، تفکر راهبردی و مهارت آموزی مؤثر است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 10:552026-02-16سياسي

آموزش عالی باید با فناوری و مهارت آموزی پیوند بخورد


آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره رشد دانشگاه پیام نور کشور به میزبانی خراسان شمالی برگزار شد هدف اصلی این جشنواره، پیوند آموزش با فناوری و نوآوری بود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ معاون سیاسی استانداری خراسان شمالی با اشاره به تغییرات حوزه دانش و آموزش گفت: امروزه بخش دانش با فناوری و نوآوری آمیخته شده و آموزش های دانشگاهی باید در راستای علم، صنعت و پژوهش تعریف شود.

طاهر رستمی به حضور پرشور مردم در مناسبت های ملی از جمله 22 دی و 22 بهمن اشاره کرد و افزود: اگر کشور در معرض تهدید بیگانگان قرار گیرد، دانشجویان امروز توانایی برنامه ریزی صحیح در حوزه صنعت و تولیدات نظامی را دارند تا از آسیب پذیری کشور جلوگیری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری به دانشجویان توصیه کرد: در دوره جدید آموزشی، مهارت آموزی و فعالیت در حوزه های مختلف صنعتی باید به عنوان یک دستورالعمل جدی دنبال شود.


برچسب ها: خراسان شمالی - آموزش - دانش - مهارت آموزی - معاون سیاسی - استانداری خراسان شمالی - معاون سیاسی استانداری
آخرین اخبار سرویس:

آموزش عالی باید با فناوری و مهارت آموزی پیوند بخورد

آموزش عالی باید با فناوری و مهارت آموزی پیوند بخورد