مطالب مرتبط:
نمایش پهپادهای ساقط شده رژیم صهیونیستی در راهپیمایی 22 بهمن
آلمان طرح رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری را محکوم کرد
تظاهرات مردم آمریکا علیه دیدار ترامپ با نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی
حماس: رژیم صهیونیستی توافق گذرگاه رفح را نقض کرد
رژیم صهیونیستی جزییات مذاکرات با آمریکا را لو داد! / پیامدهای فاش شدن اطلاعات حساس دیپلماتیک / واکنش کشورهای منطقه و تحلیل تاثیر بر معادلات سیاسی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 بهمن 1404 ساعت 05:302026-02-12بين الملل

جولان مجدد رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه


ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر با نفوذ به مناطقی از جنوب سوریه، اقدام به ایجاد ایست و بازرسی در حومه القنیطره کردند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، منابع محلی گزارش دادند که یک گشت از نیروهای اشغالگر صهیونیست متشکل از 60 نظامی و 15 خودروی زرهی، بامداد امروز به روستای اوفانیا در حومه شمالی القنیطره در جنوب سوریه نفوذ کردند.

منابع محلی سوری اعلام کردند که این گشت اسراییلی ورودی های این روستا را بسته و در مسیر ارتباطی میان روستای اوفانیا و شهرک جباتا الخشب، یک ایست بازرسی ایجاد کردند.

اشغالگران صهیونیست دیروز نیز به مسیر ارتباطی بین شهرهای المعلقه و غدیر البستان در حومه القنیطره تجاوز کرده و یک ایست بازرسی ایجاد کردند.

نیروهای اشغالگر صهیونیستی بیش از یک هفته پیش به سمت سد المنطره در حومه مرکزی القنیطره یورش برده بودند.

تجاوزات اسراییل در چارچوب حملات مستمر به حاکمیت و اراضی سوریه و امنیت شهروندان آن، از زمان سقوط بشار اسد در 8 دسامبر 2024 (آذرماه 1403) تشدید شده است.

بیشتر این تجاورها در استان القنیطره و حومه آن در جنوب این کشور متمرکز است.


برچسب ها: صهیونیست - القنیطره - نیروهای اشغالگر - صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - ایست بازرسی - اشغالگر
آخرین اخبار سرویس:

جولان مجدد رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه

جولان مجدد رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه