مطالب مرتبط:
کلید مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط از نگاه دیپلمات سابق/ اگر مذاکره مستقیم است چرا ویتکاف به تهران دعوت نشد؟
ویتکاف و کوشنر برای گفت وگو درباره ایران به قطر می روند
سفر ویتکاف و کوشنر به قطر درباره ایران
راز سفر کوشنر و ویتکاف به قطر فاش شد: ایران محور مذاکرات محرمانه؟
سفر ویتکاف و کوشنر به قطر برای گفت وگو درباره ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 بهمن 1404 ساعت 23:352026-02-05بين الملل

ویتکاف و کوشنر برای مذاکره با ایران به مسقط می روند


«کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنج شنبه در کنفرانسی خبری تاکید کرد که «استیو ویتکاف» نماینده ویژه آمریکا و «جارد کوشنر» مشاور و داماد «دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا روز جمعه برای مذاکره با ایران به عمان می روند.

- ویتکاف و کوشنر برای مذاکره با ایران به مسقط می روند کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنج شنبه در کنفرانسی خبری تاکید کرد که استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا و جارد کوشنر مشاور و داماد دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا روز جمعه برای مذاکره با ایران به عمان می روند.

به گزارش ایسنا، لویت در این رابطه گفت: نماینده ویژه ویتکاف و جارد کوشنر برای آن مذاکرات، فردا به عمان می روند و خواهیم دید چه پیش خواهد آمد.

رییس جمهور منتظر دریافت اطلاعات جدید از آن هاست.

وی در ادامه تاکید کرد که گفت وگو، گزینه اول ترامپ است .

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد که ترامپ خواستار صفر توانمندی هسته ای برای ایران است و می خواهد ببیند که آیا در این زمینه توافق حاصل خواهد شد یا نه.

لویت در ادامه با اشاره به تنش ها با کوبا گفت: رییس جمهور همیشه خواهان تعاملات دیپلماتیک است و باور دارم که این موضوع با دولت کوبا رخ می دهد.

وی در ادامه در پاسخ به اینکه دولت کوبا گفت وگو با آمریکا را تکذیب کرده، بیان داشت: آن ها باید درخصوص اظهارنظرات شان در رابط


برچسب ها: سخنگوی کاخ سفید - رییس جمهور آمریکا - رییس جمهور - جارد کوشنر - کوشنر - مذاکره - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

ویتکاف و کوشنر برای مذاکره با ایران به مسقط می روند

ویتکاف و کوشنر برای مذاکره با ایران به مسقط می روند