مطالب مرتبط:
امحای 588 میلیون افغانی اسکناس فرسوده توسط بانک مرکزی افغانستان
مستند حیات وحش؛ ضربه وحشتناک بوفالو دلیر به شیر شریر برای بقا نسل
قیمت شیر نایلونی هم لاکچری شد! / لبنیات بی صاحب تر از همیشه و نظارت ها فقط روی کاغذ؟
رکورد عجیب و غریب / پرواز 50 درصدی قیمت شیر در سکوت خبری
قیمت شیر نایلونی هم لاکچری شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 بهمن 1404 ساعت 20:102026-02-02حوادث

امحای یک تن گوشت ناسالم در عجب شیر


مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی از کشف و امحای 1100 کیلوگرم گوشت قرمز فاقد گواهی حمل بهداشتی در شهرستان عجب شیر خبر داد.

- مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی از کشف و امحای 1100 کیلوگرم گوشت قرمز فاقد گواهی حمل بهداشتی در شهرستان عجب شیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ، مهدی حامی اظهار کرد: در جریان کنترل ها و بازرسی های مشترک انجام شده توسط نیروی انتظامی در شهرستان عجب شیر، مقدار 1100 کیلوگرم گوشت قرمز از دو دستگاه خودروی نیسان یخچال دار که فاقد گواهی حمل بهداشتی دامپزشکی بودند، شناسایی و توقیف و برای بررسی های تخصصی به اداره دامپزشکی عجب شیر تحویل داده شد.

وی افزود: پس از انجام نمونه برداری های لازم و ارسال محموله توقیفی به آزمایشگاه های مربوطه، نتایج آزمایش ها نشان داد این گوشت ها با استاندارد های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور مغایرت داشته و غیرقابل مصرف انسانی هستند؛ از این رو با هدف صیانت از سلامت عمومی، موضوع در اسرع وقت به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

مدیرکل دامپزشکی استان اظهار کرد: پس از اخذ دستور دادستان شهرستان عجب شیر و با حضور نماینده دادستان، کارشناسان اداره دامپزشکی و با رعایت کامل ضوابط و ملاحظات بهداشتی، محموله مکشوفه در محل سایت دفن پسماند های شهرستان به صورت اصولی دفن و معدوم سازی ش


برچسب ها: آذربایجان شرقی - دامپزشکی - عجب شیر - بهداشتی - آذربایجان - گوشت قرمز - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

امحای یک تن گوشت ناسالم در عجب شیر

امحای یک تن گوشت ناسالم در عجب شیر