مطالب مرتبط:
تسهیل فرآیند پرداخت تسهیلات اشتغال زایی
بازدید وزیر نیرو از نیروگاه های خورشیدی شمس آباد تهران
بازدید وزیر نیرو از نیروگاه های خورشیدی شمس آباد تهران
افتتاح نیروگاه خورشیدی سقفی در چهارمحال بختیاری
وام ضروری 50 میلیون تومانی برای بازنشستگان کشوری پرداخت شد رسانه7 | اخبار ورزشی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 14:202026-01-22اقتصادي

فرماندار کاشمر:تأخیر در پرداخت وام های نیروگاه خورشیدی خانگی مانعی برای اشتغال پایدار است


تأخیر در پرداخت وام های نیروگاه خورشیدی خانگی، مانعی برای اشتغال پایدار و ایجاد درآمد پایدار برای خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی است.

- فرماندار کاشمر:تأخیر در پرداخت وام های نیروگاه خورشیدی خانگی مانعی برای اشتغال پایدار است ایسنا/خراسان رضوی فرماندار کاشمر گفت: تأخیر در پرداخت وام های نیروگاه خورشیدی خانگی، مانعی برای اشتغال پایدار و ایجاد درآمد پایدار برای خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی است.

محمد قربانی 2 بهمن، در جلسه بررسی عملکرد تسهیلات اشتغال نهادهای حمایتی با تأکید بر اینکه پرداخت سریع وام های نیروگاه خورشیدی خانگی ضروری است، گفت: باید با تسریع در روند تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات، زمینه ایجاد درآمد پایدار و اشتغال برای خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی فراهم شود.

فرماندار کاشمر جذب به موقع تسهیلات تخصیص یافته را بسیار حائز اهمیت دانست و خواستار تسریع در تشکیل پرونده متقاضیان شد.

وی بیان کرد: فرصت مناسبی فراهم شده تا از طریق این تسهیلات، زمینه سازی برای ایجاد درآمد پایدار و اشتغال زایی برای خانواده های تحت پوشش نهادهای حمایتی صورت گیرد و نباید زمان از دست برود.

قربانی با اشاره به گزارش کمیته امداد مبنی بر اعتبار 630 میلیارد ریالی این نهاد در حوزه اشتغال برای سال 1404، تصریح کرد: با توجه به نیا


برچسب ها: نیروگاه خورشیدی - نهادهای حمایتی - فرماندار کاشمر - اشتغال پایدار - پایدار - اشتغال - پرداخت
آخرین اخبار سرویس:

فرماندار کاشمر:تأخیر در پرداخت وام های نیروگاه خورشیدی خانگی مانعی برای اشتغال پایدار است

فرماندار کاشمر:تأخیر در پرداخت وام های نیروگاه خورشیدی خانگی مانعی برای اشتغال پایدار است