مطالب مرتبط:
ساپینتو: موقعیت های خوبی داشتیم، اما بازیکن تمام کننده نداشتیم
ساپینتو: بازیکن تمام کننده نداشتیم
تنهاترین بازیکن استقلال/ ورود به تمرینات ساپینتو ممنوع!
تنهاترین بازیکن استقلال/ ورود به تمرینات ساپینتو ممنوع!
تنهاترین بازیکن استقلال/ ورود به تمرینات ساپینتو ممنوع!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 19:402026-01-23ورزشي

ساپینتو: موقعیت داشتیم، بازیکن تمام کننده نداشتیم


سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: ذوب آهن خیلی دفاعی بازی می کرد، اما ما هم تمام کننده نداشتیم.

- سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: ذوب آهن خیلی دفاعی بازی می کرد، اما ما هم تمام کننده نداشتیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، ریکاردو ساپینتو پس از تساوی بدون گل ذوب آهن اصفهان و استقلال در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال گفت: در این دیدار یک تیم حمله و یک تیم دفاع می کرد، موقعیت های خوبی داشتیم، اما بازیکن تمام کننده نداشتیم تا گل بزنیم.

وی با انتقاد از شیوه بازی میزبان اصفهانی افزود: مقابل سپاهان که پیروز شدیم این تیم دفاع کامل نمی کرد، اما ذوب آهن در دفاع بود و ما موقعیت گل، شوت و کرنر زیاد داشتیم و کار های مختلف انجام دادیم.

از تیمم راضی هستم فقط گلزن نداشتیم.

سرمربی استقلال در خصوص غیبت بازیکنان خارجی خود بیان کرد: بازیکنان برای ما مهم هستند، منیر امروز بدون تمرین برای ما بازی کرد.

آسانی، نازون و موسی جنپو امروز می رسند.

در نبود بازیکنان خارجی شرایط برای ما راحت نبود، اما امروز از بازیکنانی که در زمین بودند راضی هستم و شکایتی ندارم.

ساپینتو در پایان خاطرنشان کرد: با تساوی در برابر ذوب آهن صدر جدول را از دست دادیم، مسابقات زیادی پیش رو داریم که آسان هم نخواهد بود.


برچسب ها: سرمربی تیم فوتبال استقلال - تیم فوتبال استقلال تهران - تیم فوتبال استقلال - بازی - استقلال - فوتبال استقلال - ذوب آهن
آخرین اخبار سرویس:

ساپینتو: موقعیت داشتیم، بازیکن تمام کننده نداشتیم

ساپینتو: موقعیت داشتیم، بازیکن تمام کننده نداشتیم