مطالب مرتبط:
وزیر راه و شهرسازی جهت افتتاح چندین پروژه حوزه مسکن و راه وارد استان مرکزی شد
شتاب گیری طرح های مسکن ملی سمنان در مسیر افتتاح های دهه فجر
سفر وزیر راه و شهرسازی به استان مرکزی
وزیر راه و شهرسازی وارد استان مرکزی شد
دیدار وزیر راه و شهرسازی با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1404 ساعت 14:252026-02-01سياسي

شتاب گیری طرح های راه و مسکن در استان مرکزی


وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح 65 کیلومتر طرح راه و بزرگراه در شهر خمین، از پیشرفت چشمگیر طرح های راه و مسکن استان مرکزی در یک سال و نیم اخیر و استمرار افتتاح طرح ها تا پایان سال خبر داد.

- وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح 65 کیلومتر طرح راه و بزرگراه در شهر خمین، از پیشرفت چشمگیر طرح های راه و مسکن استان مرکزی در یک سال و نیم اخیر و استمرار افتتاح طرح ها تا پایان سال خبر داد.

به گزارش گروه مسکن و شهرسازی خبرگزاری صداوسیما ، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز در آیین افتتاح 65 کیلومتر طرح راه و بزرگراه در استان مرکزی و با حضور در محل طرح کمربندی خمین، با قدردانی از نمایندگان مجلس، استاندار استان مرکزی و عوامل اجرایی، گفت: بخشی از طرح های راه و مسکن استان مرکزی با عقب ماندگی های جدی مواجه بود که در یک سال گذشته با پیگیری ها و اقدامات جهادی به مرحله اجرا و بهره برداری رسیده است.

وی با اشاره به مشکلات طرح های مسکن از جمله نامشخص بودن زمین، آماده سازی نشدن و توقف طرح ها، اظهار کرد: امروز شاهد افتتاح پروژه هایی هستیم که بخش عمده پیشرفت آن ها حاصل تلاش های یک سال و نیم اخیر است.

وزیر راه و شهرسازی از تلاش پیمانکاران، مهندسان و کارگران پروژه ها قدردانی کرد و افزود: این پروژه ها حتی در دوره 12 روزه جنگ و شرایط دشوار نیز متوقف نشد.


برچسب ها: استان مرکزی - وزیر راه و شهرسازی - راه و شهرسازی - استان - طرح ها - افتتاح - مرکزی
آخرین اخبار سرویس:

شتاب گیری طرح های راه و مسکن در استان مرکزی

شتاب گیری طرح های راه و مسکن در استان مرکزی