مطالب مرتبط:
فوری: کسری 15 درصدی خون کشور را به شوک فرو برد
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
دلیل کسری 15 درصدی خون در کشور چیست؟
کسری 15 درصدی خون در کشور
هشدار سازمان خون درباره کسری 15 درصدی خون در کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 17:152026-02-19سياسي

کسری 15 درصدی خون در کشور داریم


مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اعلام اینکه در حال حاضر با کسری 15 درصدی خون در کشور مواجه هستیم که این میزان در برخی استان ها بیشتر است، - به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ احمد قره باغیان، پنجشنبه 30 بهمن در بازدید از مرکز انتقال خون ساری،  ضمن اشاره به جایگاه استان مازندران در حوزه اهدای خون، از چالش های ملی و استانی این سازمان سخن گفت.

وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع همکاران خود در مازندران، به اهمیت تأمین خون و فرآورده های سالم و کافی برای مراکز درمانی کشور به ویژه استان های دارای شرایط خاص تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، استان مازندران را استانی مهمان پذیر با آمار بالای بیماران تالاسمی، سرطانی، هموفیلی و مصدومین حوادث جاده ای خواند که همین عوامل نیاز به خون را در این استان افزایش می دهد.

قره باغیان با بیان اینکه معمولاً نیاز خونی استان مازندران توسط مردم نوعدوست خود استان تأمین می شود، گفت: متأسفانه در حال حاضر در برخی مقاطع با کسری خون مواجه هستیم و سایر مراکز انتقال خون باید برای تأمین نیاز مراکز درمانی و بیمارستانی استان، به یاری مازندران بیایند.

  فرسودگی تجهیزات و کمبود اعتبارات استانی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران درباره اقدامات این سازمان برای تأمین تجهیزات آزمایشگاهی استان مازندران


برچسب ها: سازمان انتقال خون ایران - استان مازندران - استان - مازندران - سازمان انتقال خون - انتقال خون - انتقال
آخرین اخبار سرویس:

کسری 15 درصدی خون در کشور داریم

کسری 15 درصدی خون در کشور داریم