مطالب مرتبط:
عکس: هشتمین روز از چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
چهل وچهارمین جشنواره فیلم فجر - روز نهم
در حاشیه نهمین روز جشنواره فیلم فجر
روز نهم چهل وچهارمین جشنواره فیلم فجر
دبیر جشنواره فیلم فجر: سینما جای دوقطبی های سیاسی نیست/ جای رخشان بنی اعتماد و مسعود کیمیایی در سینما خالی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1404 ساعت 06:052026-02-09فرهنگي

روز نهم جشنواره فجر چهل و چهارم در سینما رسانه ؛ فیلم ها و حاشیه ها (+عکس)


در روز نهم جشنواره فجر چهل و چهارم در سینما رسانه (پردیس ملت) 3 فیلم سینمایی خواب، آرامبخش و سقف در تهران با حضور عوامل آن نمایش داده شد.

- روز نهم جشنواره فجر چهل و چهارم در سینما رسانه ؛ فیلم ها و حاشیه ها (+عکس) در روز نهم جشنواره فجر چهل و چهارم در سینما رسانه (پردیس ملت) 3 فیلم سینمایی خواب، آرامبخش و سقف در تهران با حضور عوامل آن نمایش داده شد.

عصر ایران - روز نهم جشنواره فیلم فجر دوره چهل و چهارم در سینما رسانه (پردیس ملت) با نمایش 3 فیلم خواب (مانی مقدم)، آرامبخش (سعید زمانیان) و سقف (ابراهیم امینی) همراه بود.

بعد از نمایش هر فیلم عوامل و بازیگران آن در نشست خبری به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.

خواب کارگردان: مانی مقدم ترکیب بازیگران: رضا عطاران، مریلا زارعی، هدی زین العابدین، کاظم سیاحی، علی مصفا و .

فیلم خواب داستان مجتبی، مردی میانسال و کارمند اداره ای ساده است که زندگی روزمره اش با خواب های عجیب و دنباله دار پر می شود.

در این رویاها او با زنی روبه رو می شود که حضورش به تدریج دیدگاه و مسیر زندگی واقعی مجتبی را تغییر می دهد، این آشنایی، میل و آرزویی را فعال می کند که در بیداری جرئت تحققش را ندارد و .


برچسب ها: جشنواره فجر - جشنواره - سینما - فیلم - چهارم - رسانه - فیلم سینمایی
آخرین اخبار سرویس:

روز نهم جشنواره فجر چهل و چهارم در سینما رسانه ؛ فیلم ها و حاشیه ها (+عکس)

روز نهم جشنواره فجر چهل و چهارم در سینما رسانه ؛ فیلم ها و حاشیه ها (+عکس)