مطالب مرتبط:
ترامپ دستور توقیف کشتی های عازم کوبا را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ترامپ: مذاکرات نفتی با کوبا ادامه دارد
پاتروشف: در صورت توقیف کشتی های روسی، به کشتیرانی اروپایی پاسخ می دهیم
اولین واکنش رسمی ایران به حضور ترامپ در مذاکرات امروز ایران و امریکا + فیلم
کتیبه معنادار نصب شده در دیدار امروز رهبر انقلاب در پاسخ به ترامپ (عکس)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 07:102026-02-18بين الملل

ترامپ دستور توقیف کشتی های عازم کوبا را تمدید کرد


ترامپ دستور توقیف کشتی های عازم کوبا را برای یک سال دیگر تمدید کرد - به گزارش جماران؛ مطابق با اطلاعیه که در فدرال رجیستر منتشر شده است، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا مجوز توقیف و بازرسی کشتی های آمریکایی و خارجی عازم کوبا را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

در این سند آمده است: ورود غیرمجاز هر کشتی ثبت شده در آمریکا به آب های سرزمینی کوبا همچنان به سیاست خارجی ایالات متحده آسیب می زند، زیرا چنین ورودی می تواند مهاجرت گسترده از کوبا را تسهیل کند.

به نوشته خبرگزاری تاس در ادامه تاکید شده است: سیاست ایالات متحده همچنان بر این اساس است که مهاجرت گسترده از کوبا می تواند امنیت ملی آمریکا را با ایجاد اخلال یا تهدید به اخلال در روابط بین المللی ایالات متحده به خطر اندازد.

ترامپ اعلام کرد که وضعیت اضطراری ملی در ارتباط با کوبا و اختیارات اضطراری را که اجازه توقیف کشتی های عازم این کشور را می دهد، تمدید می کند.

این دستور نخستین بار در سال 1996 توسط بیل کلینتون رییس جمهور وقت آمریکا پس از آن امضا شد که کوبا دو هواپیمای متعلق به سازمان مهاجران مستقر در میامی به نام Brothers to the Rescue را سرنگون کرد.

در سال 2004، این دستور ارائه حمایت مالی و مادی به کوبا را ممنوع کرد و این محدودیت ها در سال های 2016 و 2018 گسترش یافت.


برچسب ها: ایالات متحده - توقیف کشتی - کوبا - آمریکا - کشتی - ترامپ - توقیف
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ دستور توقیف کشتی های عازم کوبا را تمدید کرد

ترامپ دستور توقیف کشتی های عازم کوبا را تمدید کرد