مطالب مرتبط:
روایت های ماندگار از دل تاریخ شفاهی گچساران / خاطرات خانواده های شهدای تروریسی اخیر ثبت شد
اخبار کوتاه سمنان در آیینه ایرنا؛ ثبت ملی دریاچه نمک دامغان
فیلم| برشی از اختتامیه اولین رویداد ملی «روایت حوزه بخش یادداشت نویسی»
درخشش عکاس ایرنا خوزستان در دومین دوره جایزه ملی روایت پیشرفت
مردم قربانی جنگ روایت ها؛ فاصله معنادار میان اخبار تا زندگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 16:252026-02-19ورزشي

ثبت روایت زندگی ورزشکاران جانباز از مأموریت های کتابخانه ملی است


رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: ثبت روایت زندگی و تجربه این ورزشکاران بر اساس اصول تخصصی تاریخ شفاهی، از مأموریت های کتابخانه ملی است.

- ثبت روایت زندگی ورزشکاران جانباز از مأموریت های کتابخانه ملی است رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: ثبت روایت زندگی و تجربه این ورزشکاران بر اساس اصول تخصصی تاریخ شفاهی، از مأموریت های کتابخانه ملی است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، غلامرضا امیرخانی، رییس سازمان، در دیدار با جلیل کوهپایه زاده، رییس فدراسیون ورزش های جانبازان و توان یابان، با تأکید بر نقش ورزش و کتاب به عنوان ابزار های مؤثر دیپلماسی فرهنگی اظهار داشت: ورزش یک زبان بین المللی است و حوزه کتاب و اسناد نیز از همین ظرفیت برخوردار است.

سرمایه گذاری هوشمندانه در این دو حوزه می تواند دستاورد های مهم فرهنگی و اجتماعی برای کشور به همراه داشته باشد.

وی با تأکید بر نقش کتابخانه ملی به عنوان حافظه نهادی کشور افزود: بخش مهمی از اقدامات فرهنگی کشور، به ویژه در حوزه اسناد و کتاب، حاصل تلاش های مستمر سال های اخیر است که باید به درستی تبیین و بازنمایی شود.

سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان حافظه نهادی کشور، وظیفه دارد این سرمایه های انباشته را هم صیانت کند و هم در قالبی دقیق و علمی به جامعه معرفی نماید.


برچسب ها: کتابخانه ملی - سازمان اسناد و کتابخانه ملی - کتابخانه - ورزشکاران - کتاب - رییس سازمان - ورزش
آخرین اخبار سرویس:

ثبت روایت زندگی ورزشکاران جانباز از مأموریت های کتابخانه ملی است

ثبت روایت زندگی ورزشکاران جانباز از مأموریت های کتابخانه ملی است