مطالب مرتبط:
راهپیمایی 22 بهمن 1404 با حضور 7700 رسانه ای داخلی و خارجی پوشش داده می شود
راهپیمایی 22 بهمن 1404 با حضور 7700 رسانه داخلی و خارجی پوشش داده می شود
حضور 7 هزار و 700 خبرنگار در راهپیمایی 22 بهمن
راهپیمایی «22بهمن» 1404 با حضور 7700 رسانه داخلی و خارجی پوشش داده می شود
دعوت شورای نگهبان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 بهمن 1404 ساعت 00:302026-02-10سياسي

حضور 200 خبرنگار خارجی برای پوشش راهپیمایی 22 بهمن


همزمان با چهل وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از 200 خبرنگار و تصویربردار رسانه های خارجی مقیم ایران برای پوشش مستقیم راهپیمایی 22 بهمن در سراسر کشور مستقر می شوند.

- همزمان با چهل وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از 200 خبرنگار و تصویربردار رسانه های خارجی مقیم ایران برای پوشش مستقیم راهپیمایی 22 بهمن در سراسر کشور مستقر می شوند.

به گزارش ایسنا، طبق روال هرساله خبرنگاران خارجی متقاضی شرکت در پوشش راهپیمایی بزرگ 22 بهمن، برای حضور در محل برگزاری راهپیمایی ثبت نام می کنند که تعداد آنها امسال به بیش از 200 خبرنگار می رسد.

مراسم 22 بهمن در سراسر ایران با حضور گسترده خبرنگاران داخلی و خارجی پوشش رسانه ای می یابد.

بیش از 200 خبرنگار و تصویربردار از رسانه های خارجی مقیم ایران برای ثبت این رویداد مهم در نقاط مختلف کشور مستقر شده اند.

همچنین بیش از 7700 نفر از عوامل رسانه ای داخلی نیز به پوشش مراسم می پردازند که از این تعداد، بیش از 400 نفر تنها برای پوشش جایگاه و برج آزادی در تهران ثبت نام کرده اند.

سازمان صداوسیما هم همچون روال هر ساله گذشته با بهره گیری از ظرفیت کامل خود، شامل بیش از 350 گروه خبری، تمام شبکه های برون مرزی، شبکه جام جم و تمام شبکه های استانی، پوشش زنده و مستقیم راهپیمایی را در دستور کار دارد.


برچسب ها: خبرنگار - راهپیمایی 22 بهمن - راهپیمایی - رسانه های خارجی - سالگرد پیروزی انقلاب - خارجی - 22 بهمن
آخرین اخبار سرویس:

حضور 200 خبرنگار خارجی برای پوشش راهپیمایی 22 بهمن

حضور 200 خبرنگار خارجی برای پوشش راهپیمایی 22 بهمن