مطالب مرتبط:
حل فوری مشکلات معیشتی مردم با حضور تیمی از کارشناسان اقتصادی
بازگشت هواپیمای ترامپ به دلیل نقص فنی؛ اعتراض مردم سوییس به حضور او در داووس
حضور آگاهانه مردم، دشمن را مجبور به عقب نشینی کرده است
حضور مردم در 22 دی پیام مهمی داشت
فتنه تروریستی آمریکایی و صهیونیستی با حضور مردم ایران شکست خورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 00:002026-01-21سياسي

500 هزار نفر از مردم قم در راهپیمایی 22 دی ماه حضور یافتند


رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم گفت: در راهپیمایی 22 دی ماه حدود 500 هزار نفر از مردم قم شرکت کردند و این رقم رکورد تاریخی برای استان به شمار می رود.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین ذاکری رئوف، شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری دهه فجر انقلاب اسلامی در استانداری، با تقدیر از حضور گسترده مردم قم در راهپیمایی 22 دی ماه گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته، مردم قم در راستای محکومیت حوادث اخیر و همچنین حضور در مراسم تشییع شهدای اغتشاشات در شب و روز متمادی، تا 30 کیلومتر پیمایش داشتند.

وی ابراز کرد: در راهپیمایی 22 دی ماه حدود 500 هزار نفر از مردم قم شرکت کردند و این رقم رکورد تاریخی برای استان به شمار می رود.

ذاکری با اشاره به تقارن ایام نیمه شعبان با دهه فجر انقلاب اسلامی امسال گفت: مردم قم در ایام نیمه شعبان میزبان جمعیت میلیونی از سراسر کشور خواهند بود و این ایام بهترین فرصت برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که در این راستا کمیته های تخصصی باید برنامه های اثربخشی را تدارک ببینند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قم ابراز کرد: برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی امسال استان قم همانند سنوات گذشته از 12 بهمن سالروز ورود امام راحل به ایران آغاز می شود که صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در میدان روح الله و در


برچسب ها: مردم قم - راهپیمایی - انقلاب اسلامی - مردم - دی ماه - حجت الاسلام والمسلمین - نیمه شعبان
آخرین اخبار سرویس:

500 هزار نفر از مردم قم در راهپیمایی 22 دی ماه حضور یافتند

500 هزار نفر از مردم قم در راهپیمایی 22 دی ماه حضور یافتند