مطالب مرتبط:
تغییر ساختار هلدینگ خلیج فارس/ ترسیم نقشه راه پتروشیمی در سال 1405
تغییر ساختار هلدینگ خلیج فارس/ ترسیم نقشه راه پتروشیمی در سال 1405
تغییر ساختار هلدینگ خلیج فارس/ ترسیم نقشه راه پتروشیمی در سال 1405
«جهانی به سوی ظهور»؛ ترسیم نقشه الهی برای حرکت به سوی عصر مهدوی با نگاه قرآن
ژاپن با شکست افغانستان راهی نیمه نهایی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 بهمن 1404 ساعت 08:552026-02-04اقتصادي

ضرورت ترسیم نقشه راهی نو برای گردشگری کشور


معاون گردشگری کشور، هم اندیشی با بخش خصوصی و بهره گیری از تجربیات موفق سایر کشور ها را از الزامات مدیریت بحران دانست و گفت: در شرایط جدید، - معاون گردشگری کشور، هم اندیشی با بخش خصوصی و بهره گیری از تجربیات موفق سایر کشور ها را از الزامات مدیریت بحران دانست و گفت: در شرایط جدید، تغییر مسیر و ترسیم نقشه راهی نو برای گردشگری کشور ضروری است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، انوشیروان محسنی بندپی با تشریح وضعیت فعلی صنعت گردشگری، گفت: تا پیش از جنگ 12روزه، گردشگری کشور در مسیر رشد قرار داشت و رصد های سازمان جهانی گردشگری نیز این روند مثبت را تایید می کرد؛ اما تحولات اخیر، ضرورت بازنگری در راهبرد ها و بازار های هدف را اجتناب ناپذیر کرده است.

معاون گردشگری کشور با تاکید بر اتخاذ رویکردی مسئله محور و واقع بینانه افزود: در شرایط جدید، تغییر مسیر و ترسیم نقشه راهی نو برای گردشگری کشور ضروری است.

بر همین اساس، کمیته بحران گردشگری در معاونت گردشگری تشکیل شده است و سناریو های متعددی برای عبور از وضعیت موجود در دستور کار قرار دارد.

محسنی بندپی، هم اندیشی با بخش خصوصی و بهره گیری از تجربیات موفق سایر کشور ها را از الزامات مدیریت بحران دانست و تمرکز بر بازار های کم ریسک و کشور های همسایه را راهبردی کلیدی در مقطع کنونی برشمرد.


برچسب ها: گردشگری - معاون گردشگری - کشور - مدیریت بحران - انوشیروان محسنی بندپی - سازمان جهانی گردشگری - خبرگزاری صدا و سیما
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت ترسیم نقشه راهی نو برای گردشگری کشور

ضرورت ترسیم نقشه راهی نو برای گردشگری کشور