مطالب مرتبط:
قنات بلده، راهکار نوین در ذخیره سازی آب در طرح ملی آبخیز تا جالیز
هدایت بیش از 100 هزار مترمکعب روان آب به فضای سبز شهری
تنها قنات 100 کیلومتری جهان با قدمت 3 هزار ساله
تنها قنات 100 کیلومتری جهان با قدمت 3 هزار ساله
شرایط دربافت وام 100 میلیون تومانی طرح افق 2 بانک رفاه بهمن 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 بهمن 1404 ساعت 09:252026-02-07اقتصادي

ذخیره سازی بیش از 100 میلیون مترمکعب آب در مخزن قنات بلده فردوس


رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی قنات بلده در شهرستان فردوس را راهکار نوین در ذخیره سازی آب و مدیریت منابع آبی در طرح ملی آبخیز تا جالیز برشمرد.

- رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی قنات بلده در شهرستان فردوس را راهکار نوین در ذخیره سازی آب و مدیریت منابع آبی در طرح ملی آبخیز تا جالیز برشمرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی ، رییس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: اجرای همزمان جمع آوری آب باران و تغذیه مخزن از قنوات بخشی از برنامه جامع تنظیم و تعادل بخشی قنوات بلده است که این طرح در راستای پایداری منابع آب و حفظ ذخایر زیرزمینی ضروری است.

اسفندیاری افزود: این اقدام با همکاری بهره برداران قنات و به منظور ذخیره سازی آب های مازاد و استفاده بهینه از منابع صورت گرفته است.

وی گفت: تاکنون بیش از 100 میلیون لیتر آب در این مخزن ذخیره شده و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است و این ذخیره سازی نقش مهمی در تأمین آب قنات در فصل های کم آبی خواهد داشت.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: با موفقیت این عملیات، مخزن قنات بلده به یکی از محور های کلیدی طرح ملی آبخیز تا جالیز تبدیل شده و زمینه افزایش امنیت آبی و بهره برداری پایدار از نزولات آسمانی را فراهم کرده است.


برچسب ها: ذخیره سازی - ذخیره سازی آب - خراسان جنوبی - جهادکشاورزی - رییس سازمان - مدیریت منابع آبی - قنات بلده
آخرین اخبار سرویس:

ذخیره سازی بیش از 100 میلیون مترمکعب آب در مخزن قنات بلده فردوس

ذخیره سازی بیش از 100 میلیون مترمکعب آب در مخزن قنات بلده فردوس