مطالب مرتبط:
پورابراهیمی: از 180 میلیارد دلار ارز ترجیحی 50 درصد آن اصابت کرد
جلوگیری از هدف رفت منابع ارزی با اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی
جلوگیری از هدف رفت منابع ارزی با اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی
70 میلیارد دلار ارز و طلا در اختیار مردم است/ صندوق های ارزی پلی برای انتقال سرمایه های راکد به سمت تولید
70 میلیارد دلار ارز و طلا در اختیار مردم است/ صندوق های ارزی پلی برای انتقال سرمایه های راکد به سمت تولید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 11:302026-02-16اقتصادي

فقط نیمی از 180 میلیارد دلار ارز ترجیحی به هدف رسید


رییس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از 180 میلیارد دلار ارز ترجیحی تخصیص یافته تنها 90 میلیارد دلار اصابت کرد.

- پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در رویداد راهبردی سالروز اقتصاد مقاومتی با انتقاد از تداوم سیاست ارز ترجیحی از سال 1397، این سیاست را یکی از منشأهای شکل گیری رانت و فساد در اقتصاد کشور دانست.

سیاست ارز ترجیحی هزاران پرونده فساد به جا گذاشت به گزارش تسنیم، پورابراهیمی با اشاره به پیامدهای اجرای ارز ترجیحی اظهار داشت: از سال 97 به این سو، سیاست ارز ترجیحی به صورت رسمی وارد اقتصاد ایران شد و هنوز هم دستگاه قضایی از تشکیل صدها پرونده فساد اقتصادی در این حوزه خبر می دهد.

به گفته وی، هزاران نفر درگیر تخلفات مرتبط با این سیاست شده اند و چندین میلیارد دلار از منابع ارزی کشور در معرض تعارض و فساد قرار گرفته است.

وی با مقایسه این وضعیت با دوره اجرای سیاست نرخ ارز واحد در دهه 80 تصریح کرد: در دوره ای که نرخ ارز واحد برقرار بود، هیچ پرونده ای درباره فساد بازگشت ارز وجود نداشت.

 حتی در حوزه صادرات، رفتارها متفاوت بود؛ امروز کم اظهاری برای کاهش تعهدات ارزی دیده می شود، اما در دهه 80 به دلیل وجود مشوق های صادراتی، بیش اظهاری رخ می داد.


برچسب ها: ارز ترجیحی - مجمع تشخیص مصلحت نظام - رییس کمیسیون اقتصادی - اقتصاد - مجمع تشخیص مصلحت - کمیسیون اقتصادی - میلیارد
آخرین اخبار سرویس:

فقط نیمی از 180 میلیارد دلار ارز ترجیحی به هدف رسید

فقط نیمی از 180 میلیارد دلار ارز ترجیحی به هدف رسید