مطالب مرتبط:
اجرای طرح معاینه رایگان بیماران در آباده
ویدئو| اجرای قطعه ایران با صدای هوش مصنوعی «آوین»
اجرای هوش مصنوعی در اختتامیه جشنواره موسیقی فجر
اجرای مرحله تکمیلی طرح واکسیناسیون فلج اطفال در هرمزگان
اخبار تهران|اجرای طرح ضربتی ساماندهی بساط گستران در خیابان کارگر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 12:552026-02-15اجتماعي

اجرای 3 طرح تغذیه مصنوعی برای تقویت سفره های زیرزمینی


3 طرح تغذیه مصنوعی شیخ خواجه، ناصر آباد و گرگدا در دشت امامزاده جعفر گچساران اجرا شد.

- اجرای 3 طرح تغذیه مصنوعی برای تقویت سفره های زیرزمینی مدیر امور آب شهرستان گچساران گفت:3 طرح تغذیه مصنوعی شیخ خواجه، ناصر آباد و گرگدا در دشت امامزاده جعفر گچساران اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، معصوم افظلی افزود: دشت امامزاده جعفر در دامنه کوه خامی همواره با باران های سیل آسا و رگباری همراه است.

وی افزود: سیلابهایی سرازیر شده از کوه خامی سرازیر روانه دشت امامزاده جعفر می شود که گاهی موجب خسارت به این اراضی می شود.

مدیر اداه امور اب کچساران گفت: با اجرای این طرح های تغذیه مصنوعی سیلاب 300 کیلومتر مربع از این اراضی جمع آوری می شود.

لیلا شیخ ممو کارشناس عمران نیز گفت: با استفاده از طرح تغذیه مصنوعی، روان آب حاصل از سیلاب را با روشهای موثر به داخل سفره های زیر زمینی از طریق روشهای مهندسی هدایت می کنند.

وی افزود: جلوگیری از سیلاب و فرسایش خاک، جلو گیری از فرونشست زمین، تقویت سفره های زیر زمینی و حفظ محیط زیست از مزایای طرح های تغذیه مصنوعی است.


برچسب ها: امامزاده جعفر - مصنوعی - سفره های زیرزمینی - امامزاده - تغذیه - گچساران - اجرا
آخرین اخبار سرویس:

اجرای 3 طرح تغذیه مصنوعی برای تقویت سفره های زیرزمینی

اجرای 3 طرح تغذیه مصنوعی برای تقویت سفره های زیرزمینی