مطالب مرتبط:
9 هزار نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن در زنجان جزو دهک های یک تا چهار هستند 
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
پیشرفت پروژه های آب، راه و مسکن یزد با حمایت ملی ادامه دارد
سردار حسن پور: اجلاس نهایی کنگره ملی 11 هزار شهید اصناف، بازار و فعالان اقتصادی 20 بهمن برگزار می شود
آغاز فروش اقساطی واحدهای نهضت ملی مسکن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 ساعت 14:502026-01-29سياسي

21 هزار و 396 نفر واجد شرایط نهایی مسکن ملی شناخته شده اند


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی به روند اجرای نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت اشاره کرد و گفت: تاکنون 61 هزار و 804 متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که 21 هزار و 396 نفر واجد شرایط نهایی شناخته شده اند.

- 21 هزار و 396 نفر واجد شرایط نهایی مسکن ملی شناخته شده اند ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی به روند اجرای نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر 100 هزار نفر جمعیت اشاره کرد و گفت: تاکنون 61 هزار و 804 متقاضی در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده اند که 21 هزار و 396 نفر واجد شرایط نهایی شناخته شده اند.

قاسم تنها امروز پنجشنبه 9 بهمن در جمع خبرنگاران در ارزیابی اخیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور که با شاخص هایی همچون احداث مسکن محرومان شهری و روستایی، صدور اسناد مالکیت، اجرای طرح های عمرانی روستایی و عملکرد ماشین آلات انجام شد، خراسان جنوبی موفق به کسب رتبه نخست کشور شد.

وی اظهار کرد: این ارزیابی بر اساس شاخص هایی از جمله احداث مسکن محرومان شهری و روستایی، صدور اسناد مالکیت، اجرای طرح های عمرانی روستایی و عملکرد ماشین آلات انجام شده و استان خراسان جنوبی توانسته است در تمامی این شاخص ها عملکردی قابل توجه و برتر در سطح ملی به ثبت برساند.


برچسب ها: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی - بنیاد مسکن انقلاب - مسکن - انقلاب اسلامی - خراسان جنوبی - هزار - مدیرکل بنیاد مسکن
آخرین اخبار سرویس:

21 هزار و 396 نفر واجد شرایط نهایی مسکن ملی شناخته شده اند

21 هزار و 396 نفر واجد شرایط نهایی مسکن ملی شناخته شده اند