مطالب مرتبط:
ثبت نام 10 هزار و 951 متقاضی مسکن جوانی جمعیت در استان مرکزی
توضیحات دادگستری استان تهران درباره پرونده های کثیرالشاکی
دیدار مدیرعامل بانک ملت به نمایندگی از وزیر اقتصاد، با مسؤولان استان مرکزی و فعالان اقتصادی
استاندار: امنیت پایدار استان مرکزی مرهون اخلاص و اقتدار فراجا است
جزییات احکام قطعی و اسامی 37 محکوم 11 پرونده قاچاق و مفاسد اقتصادی استان هرمزگان منتشر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 09:102026-02-15سياسي

پیگیری 2 پرونده کثیرالشاکی مسکن در استان مرکزی


رییس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به مصوبات سفر پیشین رییس قوه قضاییه، از تحویل واحد های مسکونی به خریداران و جلوگیری از تحمیل هزینه های اضافی به تعاونی ها خبر داد.

- رییس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به مصوبات سفر پیشین رییس قوه قضاییه، از تحویل واحد های مسکونی به خریداران و جلوگیری از تحمیل هزینه های اضافی به تعاونی ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس قوه قضاییه اسفند سال 1401 در راس هیئت عالی قضایی به استان مرکزی سفر کرد که در جریان این سفر مصوباتی در زمینه حفظ حقوق مردم مصوب شد.

یکی از مصوبات این سفر رسیدگی رفع مشکلات شرکت صنایع آذرآب اراک بود که مشکلات زیادی را برای کارگران آن ایجاد کرده بود.

در زمینه اجرای مصوبات سفر پیشین حجت الاسلام محسنی اژه ای، رییس قوه قضاییه، به استان مرکزی و با هدف صیانت از اموال عامه، دستگاه قضایی استان برای حل مشکل تعاونی مسکن فرهیختگان دانشگاه اراک و پروژه ساختمانی پردیس 3 اقدام کرد.

در جریان سفر دوم رییس قوه قضاییه به استان مرکزی، حجت الاسلام جزایی، رییس کل دادگستری مرکز در رابطه با اقدامات انجام شده درباره پرونده تعاونی مسکن فرهیختگان دانشگاه اراک گفت: شرکت تعاونی مسکن فرهیختگان دانشگاه در سال 1392 با هدف خانه دار کردن پرسنل دانشگاه اراک تأسیس شد.


برچسب ها: رییس قوه قضاییه - استان مرکزی - رییس کل دادگستری استان - دادگستری استان مرکزی - قوه قضاییه - قضایی - مصوبات
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری 2 پرونده کثیرالشاکی مسکن در استان مرکزی

پیگیری 2 پرونده کثیرالشاکی مسکن در استان مرکزی