مطالب مرتبط:
واکنش یک نماینده مجلس به انتشار اسامی فرزندان مسئولانی که در خارج از کشور زندگی می کنند
نماینده مجلس: نباید در پازل دشمن بازی کنیم
روایت نماینده مجلس از تلاش برای تصرف صدا و سیما در مشهد / در انقلاب مردم 57 شما دیدید بانک بشکنند یا ماشین آتش بزنند؟
دستور پزشکیان برای انتشار اسامی جانباختگان ناآرامی های اخیر
دستور رییس جمهور برای انتشار اسامی همه جانباختگان و شهدای حوادث اخیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 ساعت 09:402026-01-29سياسي

نماینده مجلس: دشمن با انتشار اسامی فرزندان مسئولان در خارج، قصد ناامید کردن مردم را دارد


این آب به آسیاب دشمن ریختن است.

ما هم نباید اجازه دهیم دشمن به این موضوعات ضریب بدهد، برجسته سازی کند، ناامیدی ایجاد کند؛ از آن طرف هم مواردی هست، - این آب به آسیاب دشمن ریختن است.

ما هم نباید اجازه دهیم دشمن به این موضوعات ضریب بدهد، برجسته سازی کند، ناامیدی ایجاد کند؛ از آن طرف هم مواردی هست، اگر خلاف قانونی اتفاق بیفتد باید برخورد شود.

یک عضو کمیسیون اجتماعی درباره لیست منتشر شده از اسامی فرزندان برخی مقامات، مسئولان و نمایندگان مجلس که در خارج از کشور زندگی می کنند، گفت: این موضوع عمومیت ندارد.

دشمن به دنبال این است که با برجسته سازی این قسمت ها، در دل و ذهن مردم تردید ایجاد کند، مردم را ناامید کند.

واقعاً بنده به عنوان کسی که از نزدیک ارتباط دارم می گویم که این ها در اقلیت هستند و اکثریت این چنین نیست.

عباس گودرزی سخنگوی هیات رییسه مجلس و عضو کمیسیون اجتماعی در گفت وگو با ایلنا، در واکنش به اسامی منتشر شده از فرزندان برخی مقامات، مسئولان و نمایندگان ادوار مجلس که در خارج از کشور زندگی و یا تحصیل می کنند، گفت: اولاً این موضوع عمومیت ندارد.

دشمن به دنبال این است که با برجسته سازی این قسمت ها، در دل و ذهن مردم تردید ایجاد کند و مردم را ناامید کند.


برچسب ها: ناامید - دشمن - ناامید کردن مردم - موضوع - کمیسیون اجتماعی - ناامیدی - مسئولان
آخرین اخبار سرویس:

نماینده مجلس: دشمن با انتشار اسامی فرزندان مسئولان در خارج، قصد ناامید کردن مردم را دارد

نماینده مجلس: دشمن با انتشار اسامی فرزندان مسئولان در خارج، قصد ناامید کردن مردم را دارد