مطالب مرتبط:
امنیت در ایران برقرار است/ مجازات لیدر ها و صحنه گردان ها اغشاشات
سفیر ایران در فرانسه: در قبال امنیت مردم خود بی تفاوت نخواهیم بود
برگزاری همایش «بسیج، توسعه و امنیت پایدار در منطقه جنوب شرق ایران»
برگزاری همایش «بسیج، توسعه و امنیت پایدار در منطقه جنوب شرق ایران» در ستاد نزاجا
عصر ایران: ادامه قطع اینترنت ناراضی تراشی بیشتر است نه تولید امنیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1404 ساعت 19:252026-01-21سياسي

امنیت در سراسر ایران برقرار است


دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه امنیت در سراسر کشور برقرار است، گفت: سرشبکه ها، صحنه گردان ها و افراد موثر در اغتشاشات اخیر با رعایت تمام تشریفات قانونی محاکمه و مجازات خواهند شد.

- دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه امنیت در سراسر کشور برقرار است، گفت: سرشبکه ها، صحنه گردان ها و افراد موثر در اغتشاشات اخیر با رعایت تمام تشریفات قانونی محاکمه و مجازات خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الاسلام و المسلمین محمد موحدی در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در برخورد با اغتشاشگران گفت: این فتنه را استکبار و رژیم صهیونی درست کرد، اما با حضور خودجوش مردم در 22 دی ماه و برنامه ریزی و برخورد های نیرو های انتظامی، امنیتی و نظامی، این فتنه بحمدالله پایان یافت.

دستگاه قضایی نیز در میدان بود و این وظیفه با هماهنگی کامل انجام شده است.

دادستان کل کشور با تأکید بر برقراری امنیت کامل در سراسر کشور گفت: این فتنه تمام شده است و ما باید مانند همیشه قدردان مردم باشیم که با حضور به موقع در میدان، این فتنه را خاموش کردند.

این مقام عالی قضایی همچنین به پیگیری های در حال انجام برای شناسایی و بازداشت اغتشاشگران و رسیدگی به پرونده ها در شعبات ویژه و قضات با تجربه اشاره کرد.


برچسب ها: دادستان کل کشور - دادستان کل - امنیت - برقرار - دستگاه قضایی - دادستان - کشور
آخرین اخبار سرویس:

امنیت در سراسر ایران برقرار است

امنیت در سراسر ایران برقرار است