مطالب مرتبط:
قطر: دیپلماسی بهترین راه حل برای مسئله هسته ای ایران است
قطر: دیپلماسی بهترین راه حل برای مسئله هسته ای ایران است
درخواست قطر از آمریکا: از راه حل دیپلماتیک در موضوع ایران استفاده کنید
قطر: آمریکا از راه حل دیپلماتیک در موضوع ایران استفاده کند
دل سپاهانی ها گرم می شود؛ ریکاردو آلوز در راه ایران؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 بهمن 1404 ساعت 00:152026-01-20بين الملل

قطر: بهترین راه حل برای موضوع هسته ای ایران، دیپلماسی است


نخست وزیر قطر دیپلماسی را بهترین راه حل برای موضوع هسته ای ایران دانست.

- قطر: بهترین راه حل برای موضوع هسته ای ایران، دیپلماسی است نخست وزیر قطر دیپلماسی را بهترین راه حل برای موضوع هسته ای ایران دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی ، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، گفت که خاورمیانه در آستانه یک انفجار بزرگ قرار دارد و اگر مسائل موجود در منطقه به درستی مدیریت نشود، ممکن است به سرعت به بحران فراگیر تبدیل شود.

وی با اشاره به وضعیت شکننده منطقه، اظهار داشت: اگر به مسائل منطقه رسیدگی نشود، ممکن است منطقه منفجر شود.

نخست وزیر قطر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت غزه، این باریکه را یکی از نقاط بحرانی اصلی دانست و گفت که مرحله نخست توافق آتش بس در غزه به پایان رسیده است.

این مقام قطری بر ضرروت پیگیری راه حل های دیپلماتیک برای موضوع هسته ای ایران تاکید کرد و گفت: ما با متحد آمریکایی خود همکاری می کنیم و نمی خواهیم شاهد تنش نظامی در منطقه باشیم.


برچسب ها: هسته ای ایران - موضوع هسته ای - بهترین راه - نخست وزیر - دیپلماسی - هسته ای - موضوع
آخرین اخبار سرویس:

قطر: بهترین راه حل برای موضوع هسته ای ایران، دیپلماسی است

قطر: بهترین راه حل برای موضوع هسته ای ایران، دیپلماسی است