مطالب مرتبط:
تسریع در حل اختلافات کسب و کار ها با درج شرط داوری حرفه ای در قرارداد ها
ببینید | ادعای جنجالی کارشناس برنامه صداوسیما: مردم شکایتی از فیلترینگ ندارند چون جایگزین های داخلی بسیار بهتری دارند
قرارداد حرفه ای 5 بازیکن آکادمی استقلال با تیم بزرگسالان
پایان دوران هوش انسانی؛ آیا گوگل جایگزین مغز ما شده است؟
دستگیری سارقان حرفه ای کابل برق و اموال شخصی در فومن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 بهمن 1404 ساعت 19:402026-01-28سياسي

داوری حرفه ای جایگزین فرایند های پیچیده دادرسی


رییس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه گفت: اگر می خواهیم کار مردم آسان شود و اختلافات تجاری با رضایت و سرعت حل وفصل شود، باید داوری حرفه ای جایگزین فرایند های پیچیده و پرتشریفات دادرسی شود.

- رییس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه گفت: اگر می خواهیم کار مردم آسان شود و اختلافات تجاری با رضایت و سرعت حل وفصل شود، باید داوری حرفه ای جایگزین فرایند های پیچیده و پرتشریفات دادرسی شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، نخستین رویداد مدیریت اختلافات کسب و کار؛ چالش های درج شرط داوری حرفه ای در قرارداد ها با هدف تسریع در حل اختلافات با حضور حجت الاسلام هادی صادقی رییس مرکز حل اختلاف قوه قضاییه برگزار شد.

حجت الاسلام صادقی در این رویداد، داوری حرفه ای را یکی از مهم ترین ابزار های حاکمیت اسلامی برای تسهیل امور مردم و فعالان اقتصادی دانست.

وی با تأکید بر اینکه مراجعه به دادگستری به علت تشریفات قانونی و پیچیدگی های آیین دادرسی برای مردم دشوار است،گفت: وظیفه حاکمیت اسلامی ایجاد مسیر های سهل و کم هزینه برای حل اختلافات است و در دعاوی حقوقی، مدنی و به ویژه تجاری، بهترین و کارآمدترین مسیر، داوری حرفه ای است.

حجت الاسلام صادقی افزود: اگر می خواهیم کار مردم آسان شود و اختلافات تجاری با رضایت و سرعت حل وفصل شود، باید داوری حرفه ای را جایگزین فرایند های پی


برچسب ها: اختلاف - حل اختلاف - اختلافات - قوه قضاییه - داوری - جایگزین - حجت الاسلام
آخرین اخبار سرویس:

داوری حرفه ای جایگزین فرایند های پیچیده دادرسی

داوری حرفه ای جایگزین فرایند های پیچیده دادرسی