مطالب مرتبط:
پرداخت 23 هزار فقره وام اشتغالزایی توسط بانک ملی ایران/ 35 هزار میلیارد ریال تسهیلات خوداشتغالی در مسیر رونق بازار کار
147 هزار میلیارد ریال تسهیلات در حوزه اقتصاد چهارمحال و بختیاری تصویب شد
پرداخت215 میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی مددجویان در پلدشت
تصمیم تازه درباره وام ازدواج و فرزندآوری؛ بررسی پرداخت ها در کمیسیون تلفیق مجلس / سرنوشت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در انتظار رأی کمیسیون تلفیق؛ جزییات ارجاع پرونده پرداخت ها
استقبال 67 درصدی جوانان از وام نیترو بانک صادرات ایران؛ پرداخت غیرحضوری و آسان تسهیلات تا سقف 600 میلیون تومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 11:352026-02-18اقتصادي

3000 میلیارد ریال تسهیلات به نیازمندان مازندران پرداخت شد


مدیر صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از 9500 نفر از مددجویان و نیازمندان، بیش از 3 هزار و 300 میلیارد ریال تسهیلات ارائه شده است.

- ساری - مدیر صندوق قرض الحسنه امداد ولایت مازندران گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از 9500 نفر از مددجویان و نیازمندان، بیش از 3 هزار و 300 میلیارد ریال تسهیلات ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد سعادت صبح چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: در این مدت، در سرفصل حمایتی بیش از 1512 میلیارد ریال، در بخش اشتغال و خودکفایی نزدیک به 252 میلیارد ریال، در حوزه مسکن بیش از 238 میلیارد ریال، در بخش فرهنگی بیش از 99 میلیارد ریال و برای سفر اربعین بیش از 43 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.

وی افزود: در سال های اخیر، رویکرد اصلی ما جذب منابع بیشتر برای ارائه خدمات به مددجویان و نیازمندان بوده و در حوزه قرض ماندگار مازندران رتبه برتر کشوری را داریم.

از ابتدای سال تاکنون 600 میلیارد ریال در سپرده گذاری و 100 میلیارد ریال در قرض ماندگار جذب شده و همچنین از بانک مهر نیز 680 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت گردیده است.

مدیر امور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با اشاره به حمایت از دهک های پایین جامعه تصریح کرد: تسهیلات تا سقف 100 میلیون ریال بدون کار


برچسب ها: میلیارد - ریال - تسهیلات - نیازمندان - مازندران - مددجویان - قرض الحسنه
آخرین اخبار سرویس:

3000 میلیارد ریال تسهیلات به نیازمندان مازندران پرداخت شد

3000 میلیارد ریال تسهیلات به نیازمندان مازندران پرداخت شد