مطالب مرتبط:
جزییات شبکه ضدامنیتی منهدم شده توسط اطلاعات سپاه در کرمان
استخراج اطلاعات تیم های هم گروه با تیم ملی توسط کادر فنی
انجام فرآیند پیچیده انتقال تمامی اطلاعات و خدمات بانک سابق آینده به بانک ملی ایران
استخراج اطلاعات تیم های هم گروه با تیم ملی توسط کادر فنی
انهدام شبکه ضد امنیتی تلفیقی توسط سازمان اطلاعات سپاه در کرمان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 12:002026-01-22سياسي

شبکه ملی اطلاعات و سوال از مقصران


اگر قرار بود در ایام بحران، حتی پیام رسان های داخلی تعطیل شوند، پس این همه هزینه مادی و اعتباری برای چه داده شد که در وقت خطر اینها را هم نداشته باشیم.

- خبرگزاری مهر- یادداشت مهمان- محمدحسین سیاح طاهری؛ جامعه شناس و کارشناس فضای مجازی: این روزها بسیاری می پرسند این چه وضعیت نت ملی است؟ پس شبکه ملی اطلاعات چه شد؟ مگر نگفتند مهمترین مزیت شبکه ملی (علاوه بر کیفیت و سرعت) این است که اگر از سمت خارجی تحریم بود یا از سمت داخلی اینترنت قطع شد، خدمات و اطلاعات قفل نمی شود؟ اگر قرار بود در ایام بحران، حتی پیام رسان های داخلی تعطیل شوند، پس این همه هزینه مادی و اعتباری برای چه داده شد که در وقت خطر اینها را هم نداشته باشیم؟! من در حد بضاعت خودم تحقیق مختصری راجع به این سوالات کرده ام که در ادامه می آورم.

1- من متخصص امنیت نیستم.

اما آن قدر که در اخبار شنیده ام، ظاهرا پیشنهاد قطعی اینترنت توسط کارشناسان امنیتی دست کم یک یا دو روز قبل از پنجشنبه به صورت جدی مطرح شده است، اما بخش هایی که دست اندرکار بوده اند به دلایلی، تمایل نداشته که شبکه های اجتماعی خارجی را قطع کنند.

حتی بعدازظهر پنجشنبه که دستور قطعی اینترنت آمده تا حوالی ساعت ده شب تعلل می شود طوری که آمار اتفاقات وقتی به تهران می رسد دیگر کار از کار گذشته و مجبور می شوند نه تنها اینتر


برچسب ها: پیام رسان های داخلی - شبکه ملی اطلاعات - شبکه ملی - اطلاعات - پیام رسان - داخلی - قرار بود
آخرین اخبار سرویس:

شبکه ملی اطلاعات و سوال از مقصران

شبکه ملی اطلاعات و سوال از مقصران