مطالب مرتبط:
تحصیل رایگان 30 هزار دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس غیر دولتی
آموزش 280 هزار معلم و یک میلیون دانش آموز غیرانتفاعی در طرح ملی هوش مصنوعی
جشن باشکوه تکلیف 2500 دانش آموز دختر در ساوه+عکس
قهرمانی دانش آموزان ناحیه یک ارومیه در مسابقات استانی والیبال
تحصیل 4000 دانش آموز در مدارس آموزش از راه دور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1404 ساعت 20:102026-02-18اجتماعي

کسب رتبه سوم استانی توسط دانش آموز بخش رضویه در جشنواره علمی–پژوهشی


اختتامیه ششمین دوره جشنواره علمی – پژوهشی پژوهش سرا های استان خراسان رضوی با معرفی برگزیدگان در مشهد برگزار شد.

- کسب رتبه سوم استانی توسط دانش آموز بخش رضویه در جشنواره علمی–پژوهشی اختتامیه ششمین دوره جشنواره علمی – پژوهشی پژوهش سرا های استان خراسان رضوی با معرفی برگزیدگان در مشهد برگزار شد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، رییس اداره آموزش و پرورش رضویه گفت: این مراسم با حضور مسئولان آموزشی و فرهنگی استان برگزار شد و فرصتی برای تجلیل از تلاش های علمی دانش آموزان مستعد استان بود.

علی اصغر محمدیان افزود: در این دوره از جشنواره، امیر علی عرب، دانش آموز منطقه رضویه، موفق به کسب رتبه سوم استان در رشته رباتیک و هوش مصنوعی و گرایش سازه های مکاترونیکی شد و در این مراسم از وی تجلیل شد.

وی با اشاره به نقش مؤثر معلمان در مسیر هدایت استعدادها، چنین بیان کرد: در این مسیر علمی، آقای عندلیب به عنوان استاد راهنما، نقش مؤثری در هدایت و پشتیبانی علمی این دانش آموز ایفا نمودند.

رییس آموزش و پرورش رضویه گفت: این موفقیت نشان دهنده توانمندی های بالای علمی دانش آموزان منطقه و همچنین ظرفیت های پژوهش محور موجود در مدارس رضویه است و بر ادامه حمایت از فعالیت های پژوهشی در سطح این مدارس تأکید داریم.


برچسب ها: جشنواره علمی - دانش آموز - استان - جشنواره - استان خراسان رضوی - خراسان رضوی - پژوهش
آخرین اخبار سرویس:

کسب رتبه سوم استانی توسط دانش آموز بخش رضویه در جشنواره علمی–پژوهشی

کسب رتبه سوم استانی توسط دانش آموز بخش رضویه در جشنواره علمی–پژوهشی