مطالب مرتبط:
آیت الله صفری: ملت ایران کمر فتنه و فتنه گران را شکست
خطیب جمعه بیرجند: دستگاه قضا با فتنه گران برخورد قاطع و بازدارنده کند
دبیر کل شورای علماء مکت اهل بیت پاکستان: آمریکا و رژیم صهیونی باز هم شکست خوردند
فتنه ای دو روزه با 3117 جان باخته
انتقاد حاجی بابایی از سکوت خواص در برابر فتنه آمریکایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 14:102026-01-23سياسي

فتنه گران سیلی خوردند


دشمنان قصد داشتند از طریق برخی مسائل اقتصادی و اجتماعی همچون حذف ارز ترجیحی، آشوب و ناامنی ایجاد کنند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ امام جمعه موقت اصفهان در خطبه های نماز جمعه، به موضوع فتنه های اخیر پرداخت و گفت: این فتنه ها یک طرح آمریکایی بود که پشت آن اسراییل و دیگر کشور های صهیونی قرار داشتند حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد محمودی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز های اخیر به صراحت اعلام کردند که ماهیت این فتنه صد درصد آمریکایی بوده است و دشمنان با تمام توان خود در تلاش برای ضربه به نظام اسلامی بودند.

امام جمعه موقت اصفهان بر نقش مردم در مقابله با فتنه ها تأکید کرد و گفت: در روز بیست و دوم دی، مردم شریف اصفهان با حضور میلیونی خود نشان دادند که فتنه گران نمی توانند به اهداف خود دست یابندو بیش از یک میلیون نفر در اصفهان با فریاد ای رهبر آزاده، آماده ایم، کمر فتنه را شکستند.

حجت الاسلام و المسلمین محمودی به حمایت های نیرو های مسلح از نظام اسلامی اشاره کرد و افزود: تمام نیرو های مسلح، اعم از سپاه، ارتش و بسیج، با توجه به منویات امامین انقلاب، در حال انجام وظیفه و محافظت از انقلاب و ارزش های اسلامی هستند.


برچسب ها: اصفهان - فتنه - رهبر معظم انقلاب اسلامی - امام جمعه - فتنه گران - آمریکایی - رهبر معظم انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

فتنه گران سیلی خوردند

فتنه گران سیلی خوردند