مطالب مرتبط:
آمریکا در غزه پایگاه نظامی می سازد
آمریکا در غزه پایگاه نظامی می سازد
گاردین: آمریکا قصد دارد یک پایگاه نظامی 5000 نفره در غزه بسازد
گاردین: آمریکا قصد دارد یک پایگاه نظامی 5000 نفره در غزه بسازد
گاردین: آمریکا می خواهد یک پایگاه نظامی برای استقرار نیروهای چند ملیتی در غزه احداث کند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 بهمن 1404 ساعت 21:002026-02-19بين الملل

آمریکا در نوار غزه پایگاه نظامی می سازد


آمریکا برای استقرار پنج هزار نیرو، در نوار غزه پایگاه نظامی می سازد.

- به گزارش جماران ،امروز پنج شنبه، روزنامه گاردین بریتانیا اعلام کرد که به اسناد و مدارکی دست یافته که نشان می دهد که حکومت ایالات متحده به ریاست دونالد ترامپ در حال برنامه ریزی برای ساخت پایگاهی نظامی در غزه است تا مقرِ پنج هزار نیرو از ملیت های گوناگون باشد.

براساس این اسناد، این پایگاه به عنوان پایگاه یک نیروی چندملی در نظر گرفته می شود که بخشی از شورای صلح است که به تازگی تأسیس شده و در چارچوب طرح ترامپ برای متوقف کردن جنگ در غزه است.

این طرح شامل ایجاد مکانی نظامی به صورت مرحله ای می شود، که به طور کامل با 26 برج مراقبت، میدان های سلاح کوچک، مخفیگاه ها و انبار تجهیزات نظامی لازم برای عملیات، احاطه شده و با سیم های خاردار محصور است.

گاردین با استناد به منبعی آگاه از این طرح، گزارش داد که قرارداد ساخت پایگاه نظامی توسط شورای صلح صادر شده و با کمک مسئولان قراردادهای آمریکایی تهیه شده است.

رییس جمهور آمریکا در 16 ژانویه اعلام کرد که شورای صلح را تشکیل داده است تا از توقف جنگ در غزه پشتیبانی کند؛ این طرح توسط شورای امنیت سازمان ملل با قطعنامه شماره 2803 که در 17 نوامبر 2025 صادر شد، پشتیبانی شده است و مربوط به اوضاع در این منطقه و اوضاع پس از توقف جنگ است.


برچسب ها: پایگاه - نظامی - پایگاه نظامی - نوار غزه - روزنامه گاردین - تجهیزات نظامی - گاردین
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا در نوار غزه پایگاه نظامی می سازد

آمریکا در نوار غزه پایگاه نظامی می سازد