مطالب مرتبط:
جدول قیمت دلار امروز 24 بهمن | قیمت ارز در بازار آزاد | آیا دلار به کانال 150 هزار تومان برمی گردد؟
قیمت طلای جهانی امروز 24 بهمن 1404؛ آیا اصلاح یا ریزش اساسی در راه است؟
راز شوکه کننده گل گهر: آیا ادعای قهرمانی پرسپولیس بزرگترین فریب سال است؟
پیش بینی قیمت طلا پس از توافق ایران و آمریکا؛ آیا سقوط سنگین در راه است؟
آیا کمپانی پرچم سفید را بالا برد؟ فقط به برد فکر می کنم، نه کورس قهرمانی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 11:002026-02-14پزشكي

آیا شبکه های مجازی بر عادات غذایی ما تاثیر می گذارند؟


گذر کردن از شبکه های مجازی بدون برخورد با انبوهی از پست های اشتهابرانگیز از غذاهای مختلف کار دشواری است، غذاهایی که اغلب از نظر متخصصان تغذیه خیلی سالم هم نیستند؛ - آیا شبکه های مجازی بر عادات غذایی ما تاثیر می گذارند؟ گذر کردن از شبکه های مجازی بدون برخورد با انبوهی از پست های اشتهابرانگیز از غذاهای مختلف کار دشواری است، غذاهایی که اغلب از نظر متخصصان تغذیه خیلی سالم هم نیستند؛ اما آیا این پست ها واقعاً می توانند انتخاب های غذایی یا ذائقه ما را تغییر دهند؟ آیا هوس غذایی ما در حد همان هوس زودگذر باقی می ماند یا تبدیل به عادت می شود؟ با ما همراه باشید.

عصر ایران/ سواد زندگی؛ مریم طرزی- اکنون دیگر شبکه های مجازی به بخش جدایی ناپذیری از زندگی روزمره تبدیل شده اند و نقشی کلیدی در شکل دهی به باورها، ترجیحات و حتی عادات غذایی ما ایفا می کنند.

هر روز با انبوهی از تصاویر غذاهای رنگارنگ، ویدیوهای آشپزی و پست های اینفلوئنسرها مواجه می شویم که بدون آنکه متوجه باشیم، می توانند معیارهای ما را برای یک انتخاب غذایی مطلوب تغییر دهند.

اما این تأثیر تا چه حد عمیق است و آیا شبکه های اجتماعی می توانند ما را به سمت انتخاب های سالم تر سوق دهند یا برعکس، عادات غذایی ناسالم را تقویت می کنند؟ از هوس غذا تا عادات تغذیه ای متاثر از فضای مجازی نقش


برچسب ها: شبکه های مجازی - عادات غذایی - غذایی - مجازی - شبکه - کار دشواری - متخصصان
آخرین اخبار سرویس:

آیا شبکه های مجازی بر عادات غذایی ما تاثیر می گذارند؟

آیا شبکه های مجازی بر عادات غذایی ما تاثیر می گذارند؟