مطالب مرتبط:
انتخاب حدود 9 هزار واحد مسکونی نهضت ملی در قم
انتخاب حدود 9 هزار واحد مسکونی نهضت ملی توسط متقاضیان قمی
زمین ساخت یک میلیون و 645 هزار مسکن ملی آماده شد
تامین مالی بیش از 31 هزار میلیارد ریالی نهضت ملی مسکن لرستان
60 درصد متقاضیان نهضت ملی مسکن در بیجار ساماندهی شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 13:252026-01-22اقتصادي

انتخاب واحد نزدیک به 9 هزار متقاضی مسکن ملی در قم


مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: 8 هزار و 770 واحد طرح مسکن ملی از سوی متقاضیان انتخاب واحد شده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حسین زنجیرانی فراهانی با بیان اینکه از اسفندماه سال گذشته تا پایان دی ماه، بیش از 10 هزار و 700 واحد مسکونی برای انتخاب واحد در تمامی سایت های نهضت ملی مسکن استان عرضه شده گفت: تاکنون بیش از 80 درصد واحد های عرضه شده توسط پیمانکاران، از سوی متقاضیان انتخاب شده است.

وی افزود: این اداره کل در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود و با هدف تسریع در تکمیل و تحویل واحد های نهضت ملی مسکن، فرآیند انتخاب و تحویل های واحد های نهضت ملی مسکن را برون سپاری کرده است.

به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان در بهمن ماه سال گذشته با کارگزار ذیصلاح برای اجرای پروسه انتخاب واحد قرار داد امضا شد و بلافاصله پس از آن اولین گروه از متقاضیان مسکن ملی قم، انتخاب واحد خود را انجام دادند.

زنجیرانی اضافه کرد: این شرکت در طرح های شهید رییسی، پرنیان، قنوات، سلفچگان، جعفریه و 27 هکتاری پردیسان در زمینه انتخاب و تحویل واحد های نهضت ملی فعالیت دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: در سایت شهید رییسی بیش از 73 پیمانکار در حال ساخت 30 هزار واحد مسکونی، هستند که تا نیمه دی ماه 9950 واحد برای انتخاب واحد عرضه شده و از این تعداد حدود 8


برچسب ها: انتخاب واحد - مدیرکل راه و شهرسازی استان - انتخاب - واحد - مدیرکل راه و شهرسازی - متقاضیان - متقاضی
آخرین اخبار سرویس:

انتخاب واحد نزدیک به 9 هزار متقاضی مسکن ملی در قم

انتخاب واحد نزدیک به 9 هزار متقاضی مسکن ملی در قم