مطالب مرتبط:
بیانیه دوحه در مورد دیدار وزیر خارجه قطر با لاریجانی در تهران/تمرکز بر کاهش تنش در منطقه
عراقچی: نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه ای در منطقه، تشدید تنش به جای کاهش تنش بوده است 
عراقچی: نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه ای در منطقه، تشدید تنش به جای کاهش تنش بوده است
واکنش عراقچی به حضور نیروهای بیگانه در منطقه خلیج فارس؛ نتیجه حضور نیروهای فرامنطقه ای در منطقهٔ ما همواره تشدید تنش به جای کاهش تنش بوده است
رایزنی آل ثانی و لازیجانی درباره تلاش ها برای کاهش تنش در منطقه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 بهمن 1404 ساعت 18:152026-02-01بين الملل

تاکید السیسی و عبدالله دوم بر اهمیت کاهش تنش در منطقه


رییس جمهور مصر و پادشاه اردن در قاهره دیدار و بر لزوم اجرای کامل توافق آتش بس در نوار غزه تاکید کردند.

- رییس جمهور مصر و پادشاه اردن در قاهره دیدار و بر لزوم اجرای کامل توافق آتش بس در نوار غزه تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، عبدالفتاح السیسی ، رییس جمهور مصر و عبدالله دوم پادشاه اردن روز یکشنبه در قاهره دیدار کردند.

براساس بیانیه ریاست جمهوری مصر، 2 طرف ضمن بررسی روابط فیمابین مصر و اردن، بر لزوم توسعه آن تاکید کردند.

پادشاه اردن ضمن ابراز خرسندی از سفر به مصر، بر اهتمام کشورش به تداوم همکاری با مصر برای پیشبرد روابط دوجانبه و تقویت رایزنی سیاسی درخصوص پرونده های دارای اهمیت مشترک تاکید کرد.

درخصوص غزه، رییس جمهور مصر و پادشاه اردن بر لزوم اجرای کامل توافق آتش بس در این باریکه و تقویت ارسال کمک های بشردوستانه به غزه بدون هیچ محدودیتی و آغاز سریع فرآیند بازسازی آن تاکید کردند.

سران مصر و اردن بر مخالفت خود با هرگونه تلاش برای کوچاندن ملت فلسطین و آخرین تحولات اوضاع در کرانه باختری و همچنین همه اقدامات خودسرانه علیه ملت فلسطین تاکید کردند.

السیسی و عبدالله دوم تاکید کردند که برپایی کشور مستقل فلسطین در مرزهای چهارم ژوئن 1967 به پایتختی قدس شرقی تنها راه تحقق صلح وو ثبات پایدار در خاورمیانه است.


برچسب ها: پادشاه اردن - رییس جمهور مصر - رییس جمهور - توافق آتش بس - آتش بس در نوار غزه - پادشاه - جمهور
آخرین اخبار سرویس:

تاکید السیسی و عبدالله دوم بر اهمیت کاهش تنش در منطقه

تاکید السیسی و عبدالله دوم بر اهمیت کاهش تنش در منطقه