مطالب مرتبط:
توزیع 5 تن خرمای تنظیم بازار ویژه ماه مبارک رمضان در استان کرمانشاه
برگزاری کمیسیون عملیات فراجا ویژه ماه مبارک رمضان
تصاویر/ همایش استعدادهای برتر اعزامی برای تبلیغ ماه مبارک رمضان
اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان
ببینید | تدارک شهرداری لندن برای آغاز ماه مبارک رمضان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 بهمن 1404 ساعت 15:552026-02-16سياسي

برگزاری جشن های گلریزان از ابتدای ماه مبارک رمضان در سراسر استان


مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان نیز گفت: ستاد دیه استان کرمان از قریب 24 سال قبل با نیت کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمدی تشکیل شده است.

- برگزاری جشن های گلریزان از ابتدای ماه مبارک رمضان در سراسر استان مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان نیز گفت: ستاد دیه استان کرمان از قریب 24 سال قبل با نیت کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمدی تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا سیمای مرکز کرمان سید حجت الله موسوی قوام گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون زمینه آزادی 294 نفر از مددجویان جرایم غیرعمد از زندان های استان کرمان فراهم شده است که از این تعداد 279 نفر مرد و 15 نفر خانم بوده اند.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع مددجویان آزاد شده در استان کرمان طی سال جاری، 121 نفر به دلیل چک، 145 نفر به دلیل ناتوانی در پرداخت مهریه و 28 نفر به دلیل ناتوانی در پرداخت نفقه وارد زندان شده بودند.

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان ادامه داد: کل بدهی این افراد حدود 247 میلیارد و 625 میلیون تومان بوده است که با تشکیل کمیته های صلح و سازش، 79 درصد رضایت شاکی حاصل شده است و در ده ماهه نخست اسال، استان کرمان در این حوزه رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است و 192 میلیارد تومان گذشت شاکی را داشته ایم.


برچسب ها: استان کرمان - استان - کمک به آزادی زندانیان - کرمان - جرایم غیرعمد - ستاد دیه - ماه مبارک رمضان
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری جشن های گلریزان از ابتدای ماه مبارک رمضان در سراسر استان

برگزاری جشن های گلریزان از ابتدای ماه مبارک رمضان در سراسر استان