مطالب مرتبط:
حفظ اشتغال موجود و جذب سرمایه گذاری جدید با قاطعیت پیگیری می شود
صنایع دستی مازندران برای 850 نفر اشتغال آفرینی کرد
مجلس عدد وام اشتغال مددجویان را تعیین خواهد کرد
بهره برداری از طرح های جهاد آبرسانی به 41 روستای شهرستان هفتکل 
اختصاص تسهیلات 60 همتی برای تقویت اشتغال زنان سرپرست خانوار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 11:402026-02-10سياسي

اشتغال دانش آموختگان، جهاد واقعی امروز است


رییس جهاددانشگاهی، اشتغال دانش آموختگان را مأموریت راهبردی این نهاد دانست و آن را جهاد واقعی در شرایط امروز کشور عنوان کرد.

- رییس جهاددانشگاهی، اشتغال دانش آموختگان را مأموریت راهبردی این نهاد دانست و آن را جهاد واقعی در شرایط امروز کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر علی منتظری در مراسم نکوداشت جهادگر پیشکسوت؛ مهندس سیدکاظم حسینی، مدیرمسئول و سردبیر هفته نامه بازارکار و گرامیداشت 26 سال فعالیت این هفته نامه، اشتغال دانش آموختگان را یکی از مأموریت های راهبردی جهاددانشگاهی دانست و تأکید کرد: امروز جهاد واقعی پرداختن به مسئله اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است.

اشتغال دانش آموختگان؛ مأموریت راهبردی جهاددانشگاهی رییس جهاددانشگاهی با بیان اینکه اشتغال، به ویژه اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی، همچنان یکی از مسائل اصلی و استراتژیک کشور است، افزود: جهاددانشگاهی از همان ابتدا با درک زودهنگام این مسئله وارد میدان شد و اقداماتی مانند انتشار نشریه بازارکار را در زمانی آغاز کرد که هنوز در فضای دانشگاهی، اشتغال به عنوان یک چالش جدی آینده شناخته نشده بود.

جهاد واقعی یعنی ایثار، نه پیگیری منافع شخصی وی با اشاره به تجربیات شخصی خود از سال های ابتدایی فعالیت جهاددانشگاهی گفت: در تمام سال هایی که در کنار سرآم


برچسب ها: اشتغال دانش آموختگان - جهاددانشگاهی - دانش - اشتغال - جهاد - راهبردی - مأموریت
آخرین اخبار سرویس:

اشتغال دانش آموختگان، جهاد واقعی امروز است

اشتغال دانش آموختگان، جهاد واقعی امروز است