مطالب مرتبط:
تاکید استاندار همدان برجذب حداکثری منابع ملی و محلی برای اجرا و تکمیل طرح های عمرانی
استاندار:آیین رونمایی از پلاک خودروهای منطقه آزاد مازندران سه شنبه برگزار می شود
استاندار مازندران: پلاک خودروهای منطقه آزاد رونمایی می شوند
ایجاد بیش از 80 هزار فرصت شغلی در سیستان و بلوچستان با اجرای طرح های نهضت ملی مسکن
معاون استاندار کردستان: ارتباط خانواده ها و مدرسه باید مستحکم باشد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 16:202026-01-26سياسي

استاندار مازندران خواستار ارائه طرح های کاربردی مسکن شد


استاندار مازندران با تأکید بر اولویت مسکن و معیشت، از سازمان نظام مهندسی خواست طرح های عملیاتی مؤثر ارائه دهد.

- استاندار مازندران خواستار ارائه طرح های کاربردی مسکن شد استاندار مازندران با تأکید بر اولویت مسکن و معیشت، از سازمان نظام مهندسی خواست طرح های عملیاتی مؤثر ارائه دهد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ استاندار مازندران در نشست با اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بر ضرورت ارائه طرح های کاربردی در حوزه مسکن تأکید کرد.

یونسی گفت: دغدغه اصلی مردم اقتصاد، معیشت و مسکن است و انتظار داریم نظام مهندسی طرح های عملیاتی مؤثر ارائه دهد.

وی افزود: هر طرح خوبی که به درد مردم بخورد را پذیرا هستیم و اجرایی می کنیم.

استاندار مازندران با انتقاد از گستره ساخت وساز های غیرمجاز اعلام کرد: حدود 10 هزار هکتار از اراضی استان درگیر ساخت وساز غیرمجاز است و نزدیک به 200 هزار واحد بدون پرداخت ریالی به دولت از خدمات شهری استفاده می کنند.

یونسی خواستار حضور فعال مهندسان در شورا های شهر شد و گفت: اگر شورا ها قوی باشند، می توانند در تغییر روند نزولی ساخت وساز در استان نقش مؤثری ایفا کنند.

وی تأکید کرد با هم افزایی شورای شهر، نظام مهندسی و استانداری، مسیر بهبود ساخت وساز و تأمین مسکن مردم هموار خواهد شد.


برچسب ها: استاندار مازندران - مازندران - سازمان نظام مهندسی - استاندار - نظام مهندسی - استان - سازمان نظام
آخرین اخبار سرویس:

استاندار مازندران خواستار ارائه طرح های کاربردی مسکن شد

استاندار مازندران خواستار ارائه طرح های کاربردی مسکن شد