مطالب مرتبط:
ممنوعیت ورود فرزند اردوغان به فلسطین اشغالی
بررسی طرح تعدیل اقتصادی دولت در برنامه بازتاب
خبر مهم برای فرهنگیان و کارکنان دولت؛ افزایش حقوق فرهنگیان 1405 با فرمول زیر + رقم حقوق جدید
در پی کشته شدن 2 معترض، ترامپ مقام ارشد مرزی دولت خود  را به مینه سوتا می فرستد
شگفتانه طرح یارانه ای جدید دولت | زمان قطعی شارژ کارت امید مادران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 بهمن 1404 ساعت 15:102026-01-27بين الملل

پیام اردوغان به دولت السودانی


نخست وزیر عراق در جریان دیدار با سفیر ترکیه در بغداد اعلام کرد که امنیت این کشور در اولویت است و جلوگیری از بازگشت گروه تروریستی داعش، مسؤولیت مشترک بین المللی است.

- نخست وزیر عراق در جریان دیدار با سفیر ترکیه در بغداد اعلام کرد که امنیت این کشور در اولویت است و جلوگیری از بازگشت گروه تروریستی داعش، مسؤولیت مشترک بین المللی است.

به گزارش ایسنا، محمد شیاع السودانی ، نخست وزیر عراق تأکید کرد که این کشور در گام ها و سیاست های خود بر پایه منافع عالی و امنیت جامع ملی استوار است و همزمان بر جلوگیری از هرگونه فرصت برای بازگشت فعالیت های تروریستی و بقایای شکست خورده داعش تأکید دارد.

بر اساس گزارش الفرات نیوز، دفتر رسانه ای السودانی در بیانیه ای اعلام کرد: السودانی با انیل بورا اینان ، سفیر ترکیه در بغداد دیدار کرد.

در این بیانیه همچنین آمده است در جریان این دیدار روابط دوجانبه میان دو کشور ترکیه و عراق و بارزترین تلاش ها و گام ها برای توسعه آن که به نفع دو ملت همسایه است مورد بررسی قرار گرفت.

دو طرف همچنین اوضاع منطقه و همکاری عراق و ترکیه در حمایت از ثبات سوریه و تلاش برای توقف تنش ها در منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

السودانی اظهار داشت: اقدامات عراق بر منافع عالی و امنیت جامع کشور مبتنی است و از هرگونه فرصتی برای بازگشت فعال


برچسب ها: نخست وزیر عراق - سفیر ترکیه - نخست وزیر - گروه تروریستی - تروریستی - ترکیه - دیدار
آخرین اخبار سرویس:

پیام اردوغان به دولت السودانی

پیام اردوغان به دولت السودانی