مطالب مرتبط:
بیش از 11 میلیارد دلارِ نفتی برنگشته است/ فرزین گفت بدهی ها مزخرف است؛ پاک نژاد عزلم کرد/ رولز رویس سواری با دلارهای نفتی ایران در امارات!
بیش از 11 میلیارد دلارِ نفتی برنگشته است |به دولت هشدار دادیم که تراستی ها پول نفت را می خورند!
شوک: 11 میلیارد دلار نفتی ایران ناپدید شد! از مزخرف فرزین تا رولزرویس سواری با پول ما در امارات!
فرزین مامور شد: تیکدری دریبل نزند!
فرزین مامور شد: تیکدری دریبل نزند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 بهمن 1404 ساعت 15:402026-02-14اقتصادي

فرزین قبول نداشت پول برنگشته


بیش از 11 میلیارد دلارِ نفتی برنگشته است/ فرزین گفت بدهی ها مزخرف است؛ پاک نژاد عزلم کرد/ رولز رویس سواری با دلارهای نفتی ایران در امارات! - مدیرعامل اسبق شرکت بازرگانی نفت ایران گفت: تراستی های جدید را می شناختیم و می دانستیم که حتی برادرهایشان هم ریسک نمی کنند که به آنها پول قرض دهند و تاسف خوردیم که چطور میلیون ها دلار پول نفت کشور را به دست این افراد با شرکت های زیرپله ای داده اند و این افراد با پول نفت کشور یک شبه مالک خودروهای رولز رویس در امارات شدند و امروز با محافظ تردد دارند و در طبقات پنت هاوس هتل های گران امارات زندگی می کنند.

علی اکبر پور ابراهیم، مدیرعامل اسبق شرکت بازرگانی نفت ایران (نیکو) در گفت وگو با خبرنگار ایلنا با افشاگری از پشت پرده تراستی های نفتی و دلیل سکوت دولت در برابر تراستی هایی که چندین میلیارد پول نفت کشور را تحویل ندادند، اظهار داشت: در ایران چند گروه تراستی شکل گرفته، یک گروه از تراستی ها خریداران نفت هستند که تعدادی از این تراستی ها نفت کشور را فروختند و پول آن را پس نیاورند.

دسته دوم تراستی هایی هستند که پول نفت را دریافت و آن را در یکسری حساب منتقل می کنند.

در این گروه هر چند خریدار نفت تعهد خود را انجام داده اما پول نفت را به یک حسابی منتقل کرده و ممکن است در این حساب که پول منتقل شده، سوء اس


برچسب ها: شرکت بازرگانی - ایران - امارات - نفت ایران - رولز رویس - بازرگانی - مدیرعامل
آخرین اخبار سرویس:

فرزین قبول نداشت پول برنگشته

فرزین قبول نداشت پول برنگشته