مطالب مرتبط:
احداث دیوار بتنی مجهز به دوربین حرارتی در مرز عراق با سوریه
مقدمات احداث مینی پالایشگاه پلدختر در حال انجام است
کمبود برق در استان قزوین با احداث نیروگاههای خورشیدی برطرف می شود
وزیر ورزش: در 15 ماه گذشته 1300 مکان ورزشی سنددار شد/کمپ های به روزی در آزادی احداث می شود
احداث نیروگاه 5 هزار مگاواتی در شرق هرمزگان ضروری است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 بهمن 1404 ساعت 15:102026-01-25سياسي

احداث بوستان اختصاصی برای بانوان در منطقه 7 برای نخستین بار


شهردار منطقه 7 از بررسی و احداث بوستان اختصاصی بانوان در این منطقه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مریم اردبیلی مشاور شهردار و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران به همراه محمدهادی علی احمدی شهردار منطقه 7 و جمعی از معاونان و مدیران این منطقه به بررسی احداث نخستین بوستان اختصاصی بانوان در منطقه 7 پرداختند.

محمدهادی علی احمدی شهردار منطقه 7 در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه منطقه 7 فاقد بوستان بانوان است، گفت: با توجه به نگاه مدیریت شهری برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان بالاخص بانوان، پروژه ساخت بوستان اختصاصی بانوان با هدف پاسخ به مطالبات شهروندان و بر اساس موارد فرهنگی و اجتماعی در دستور کار قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: توسعه زیرساخت های اجتماعی با محوریت بانوان، نیاز اصلی جامعه شهروندی امروز است؛ از همین رو این منطقه نیز باتوجه به درخواست های متعدد شهروندان درباره ساخت بوستان ویژه بانوان، این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.

علی احمدی با اشاره به اینکه ایجاد بوستان های ویژه بانوان می تواند مکانی را جهت گذران اوقات فراغت مادران و بانوان فراهم آورد، افزود: ایجاد لحظاتی مفرح و شاد برای مادران و بانوان این سرزمین می تواند در انتقال حس آرامش برای آنها و خانواده ها بسیار موثر باشد.


برچسب ها: بانوان - منطقه - اختصاصی بانوان - شهردار منطقه 7 - شهردار منطقه - بوستان - شهردار
آخرین اخبار سرویس:

احداث بوستان اختصاصی برای بانوان در منطقه 7 برای نخستین بار

احداث بوستان اختصاصی برای بانوان در منطقه 7 برای نخستین بار