مطالب مرتبط:
استقرار سامانه های ذخیره سازی بومی در دیتاسنترهای کشور با ظرفیت بیش از 130 پتابایت
جهش بومی سازی و مهندسی معکوس در فولاد سنگان؛ صرفه جویی ارزی 11 میلیون یورویی محقق شد
بومی سازی دستگاه اندازه گیری فیبر خام با دقت بالا و قیمت اقتصادی
بومی سازی بیش از 8900 قطعه نیروگاهی در نکا طی 10 ماه
فولاد سبا گرید های ویژه خودرویی را بومی سازی کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 بهمن 1404 ساعت 10:252026-02-05سياسي

استقرار سامانه های ذخیره سازی بومی در دیتاسنتر های کشور


یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه داده و زیرساخت های دیجیتال اعلام کرد: سامانه های ذخیره سازی سازمانی طراحی شده توسط این شرکت تاکنون در بیش از 500 دیتاسنتر کشور نصب شده و در مجموع ظرفیتی بیش از 130 پتابایت فضای ذخیره سازی را در اختیار سازمان های مختلف قرار داده است.

- استقرار سامانه های ذخیره سازی بومی در دیتاسنتر های کشور یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه داده و زیرساخت های دیجیتال اعلام کرد: سامانه های ذخیره سازی سازمانی طراحی شده توسط این شرکت تاکنون در بیش از 500 دیتاسنتر کشور نصب شده و در مجموع ظرفیتی بیش از 130 پتابایت فضای ذخیره سازی را در اختیار سازمان های مختلف قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مهدی یگانه، مدیر توسعه کسب و کار این شرکت دانش بنیان با اشاره به زمینه فعالیت این شرکت، اظهار داشت : تمرکز اصلی ما بر طراحی و تولید سامانه های ذخیره سازی سازمانی است و پایه های این فعالیت ها از دل طرح های دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفت.

مدیر توسعه کسب وکار این شرکت با تأکید بر تفاوت میان طراحی سامانه و تولید سخت افزار خام گفت: در صنعت ذخیره سازی، مزیت رقابتی لزوماً در ساخت قطعاتی مانند هارددیسک نیست، زیرا حتی شرکت های بزرگ دنیا نیز از سخت افزار های استاندارد بازار استفاده می کنند.


برچسب ها: ذخیره سازی - شرکت دانش بنیان - ذخیره - دیتاسنتر - سازمان - سامانه - دانش بنیان
آخرین اخبار سرویس:

استقرار سامانه های ذخیره سازی بومی در دیتاسنتر های کشور

استقرار سامانه های ذخیره سازی بومی در دیتاسنتر های کشور