مطالب مرتبط:
ترامپ تهدید کرد که با دورزدن کنگره، دستور اصلاحات انتخاباتی را صادر خواهد کرد
دستور پخت پنج مدل فرنی + اینفوگرافیک
ساخت 3400 کیلومتر آزادراه در دستور کار است
رییس صدا و سیما: گفت وگو با معترضان دی ماه در دستور کار است
فوری: دستور شوکه کننده دولت به وزارت نفت؛ دلارهای نفتی فدای کالاهای اساسی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 بهمن 1404 ساعت 09:302026-02-15سياسي

کیهان باز هم دستور ویژه صادر کرد


جامعه به لحاظ روانی، دیگر تحمل رفتارهای بحران ساز دولت را ندارد.

هرچقدر هم برخی بگویند یارانه را حذف نکردیم؛ بلکه در زنجیره، عقب و جلو کردیم و فکر کنند استدلال منطقی می آورند؛ - برخی مسئولان در بدترین زمان ممکن و صرفاً تحت تاثیر کسانی که نمی خواهند راهکارهای جایگزین را به کار ببرند؛ کشور را دچار بحران کرده اند.

دولت، تحت تاثیر مشاوره به اصطلاح اقتصاددان هایی که برخی آنها را مشکوک و مرموز می دانند و برخی آنها را عامل دشمن؛ کشور را در زنجیره ای از بحران ها قرار داده و به دنبال ادامه سیاست های اقتصادی شوک درمانی است.

متاسفانه بخشی از افراد مؤثر در مجلس هم با این سیاست ها همراه شده اند.

به گزارش تابناک به نقل از کیهان؛ آن طور که سخنگوی دولت گفته، اصلاح قیمت نان قطعی است و با سپردن آن به کار گروهی با مدیریت عبدالناصر همتی، به نظر می رسد دولت به دنبال آزادسازی قیمت نان است که می تواند فاجعه به بار بیاورد؛ بنابراین دلسوزان کشور باید جلوی آن را بگیرند.

آزادسازی های قبلی در قالب حذف ارز ترجیحی که در بدترین زمان ممکن رخ داده، تبعات سنگین اجتماعی و امنیتی به جا گذاشته و در شرایطی که دشمن به دنبال ایجاد آشوب در کشور و سوءاستفاده های تروریستی است، اما عده ای در دولت، همچنان بر ادامه سیاست های بحران ساز اصرار دارند.


برچسب ها: دولت - بحران - قیمت نان - اصلاح قیمت نان - آزادسازی قیمت - زنجیره - سخنگوی دولت
آخرین اخبار سرویس:

کیهان باز هم دستور ویژه صادر کرد

کیهان باز هم دستور ویژه صادر کرد