مطالب مرتبط:
نمایندگان مجلس طرح ملی توسعه هوش مصنوعی را اصلاح کردند
طرح ملی توسعه هوش مصنوعی اصلاح شد
طرح ملی توسعه هوش مصنوعی اصلاح شد
تصاویر / کارگاه هوش مصنوعی در دومین رویداد توانمندسازی ائمه جماعت مساجد طرح محراب استان آذربایجان شرقی
اعلام آمار تأیید و رد صلاحیت های شورای شهر در تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 بهمن 1404 ساعت 11:252026-02-09سياسي

طرح ملی توسعه هوش مصنوعی آماده تأیید نهایی شورای نگهبان است


نائب رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس از رفع کامل ایرادات و ابهامات طرح ملی توسعه هوش مصنوعی خبر داد و اعلام کرد این طرح با کسب رأی قاطع 85 درصدی نمایندگان در صحن علنی امروز مجلس، - برای تأیید نهایی دوباره به شورای نگهبان ارسال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مصطفی طاهری، نایب رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی گفت:طرح ملی توسعه هوش مصنوعی که در مجلس تصویب شده بود، با یک سری ابهامات و تذکرات شورای محترم نگهبان مواجه شد.

این طرح به مجلس برگردانده شد و برای رفع ایرادات به کمیسیون صنایع و معادن آمد و با حضور دولت، نماینده محترم شورای نگهبان و سایر اعضا مورد بررسی قرار گرفت.

نایب رییس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس اضافه کرد: پس از رفع همه ایرادات و ابهامات موجود، امروز خوشبختانه در دستور صحن علنی قرار گرفت و با رأی قاطع 85 درصدی نماینده ها دوباره برای تأیید نهایی به شورای نگهبان ارسال خواهد شد.

طاهری در پایان افزود: امیدواریم پس از تأیید شورای محترم نگهبان، این طرح قبل از شروع سال جدید به قانون تبدیل شود.


برچسب ها: هوش مصنوعی - مصنوعی - شورای نگهبان - شورای - نگهبان - فراکسیون - مجلس
آخرین اخبار سرویس:

طرح ملی توسعه هوش مصنوعی آماده تأیید نهایی شورای نگهبان است

طرح ملی توسعه هوش مصنوعی آماده تأیید نهایی شورای نگهبان است