مطالب مرتبط:
فیلم/ دعوت سردار رادان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
دعوت مجمع نمایندگان گلستان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
دعوت سازمان بسیج مستضعفین از آحاد مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن
فیلم| پیام دعوت نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن
دعوت رییس جمهور از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن/ اکنون در وضعیت حیاتی و سرنوشت سازی هستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 18:552026-02-10سياسي

دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن


مراجع عظام تقلید عموم مردم مومن، انقلابی، بصیر و زمان شناس ایران اسلامی را به حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن دعوت کردند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید در پیامی 22 بهمن را یادآور ایستادگی ملت مومن و انقلابی ایران در برابر ظلم و استبداد بیان کردند و حضور گسترده آحاد جامعه در راهپیمایی فردا را نماد عزت، اقتدار و وحدت و نشان دهنده وفاداری به آرمان های امام راحل و انقلاب دانستند.

آیت الله حسین نوری همدانی هم با اشاره به حضور ملت بزرگ ایران در همه صحنه های حساس انقلاب و دعوت از همگان برای حضوری پرشور در راهپیمایی 22 بهمن آورده اند؛ در روزگاری که شاهد توطئه دشمنان انقلاب بیش از هر زمان دیگری هستیم، حضور باشکوه مردم، در راهپیمایی فردا، بار دیگر قدرت نظام اسلامی را به رخ جهانیان خواهد کشید.

آیت الله عبدالله جوادی آملی در درس خارج خود حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را یکی از بهترین راه های حمایت از انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: حضور گسترده مردم و شعار های متقن، نشانه پشتیبانی جامعه اسلامی از انقلاب است؛ البته رهبران این حرکت عظیم باید مسائل را به درستی تفکیک کنند.


برچسب ها: راهپیمایی - مراجع عظام تقلید - راهپیمایی 22 بهمن - انقلاب - حضور - راهپیمایی یوم الله 22 بهمن - آیت الله حسین نوری همدانی
آخرین اخبار سرویس:

دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن