مطالب مرتبط:
کاهش مصرف آنتی بیوتیک با کمک هوش مصنوعی در یک پژوهش ایرانی
روسیه: مسکو و تهران در تماس نزدیک هستند/ حضور مردم نقشه های مخرب برای بی ثبات سازی ایران را خنثی کرد/ نیروهای خارجی متخاصمی که تلاش داشتند سناریوی محبوب خود یعنی «انقلاب رنگی» را در جمهوری اسلامی ایران اجرا کنند، ناچار شدند این واقعیت را بپذیرند
3+1 ، ابتکار منطقه ای برای کاهش تنش ایران و امریکا
3+1 ، ابتکار منطقه ای برای کاهش تنش ایران - امریکا
روسیه: خواستار کاهش تنش های پیرامون منطقه غرب آسیا هستیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1404 ساعت 01:452026-01-22بين الملل

مسکو: در تماس نزدیک با شرکای ایرانی و طرفداران کاهش تنش هستیم


سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که کشورش در تماس نزدیک با شرکای ایرانی و طرفداران کاهش تنش در کل منطقه است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ماریا زاخاروا سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که روسیه در تماس نزدیک با شرکای ایرانی خود و طرفداران کاهش تنش در این کشور و کل منطقه است.

وی افزود: وزارت امور خارجه در حال بررسی دستور پوتین برای بررسی پیشنهاد ترامپ برای ایجاد شورای صلح است.

زاخاروا در ادامه اظهار داشت: لاوروف در 27 ژانویه یک صبحانه کاری با سفرای کشورهای مستقل مشترک المنافع برگزار خواهد کرد و در آنجا در مورد اولویت های همکاری برای سال 2026 گفتگو خواهند کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که کشورش انتظار دارد که آمریکا خدمه روسی نفتکش مارینر را در اسرع وقت آزاد کند.

وی تصریح کرد: مسکو هنوز پاسخ رسمی از واشنگتن به ابتکار عمل پوتین در مورد استارت جدید دریافت نکرده است.

زاخاروا افزود: اظهارات اخیر ترامپ در مورد سرنوشت استارت جدید حدس و گمان است: مشخص نیست که آیا این حرف نهایی آمریکا است یا خیر.


برچسب ها: سخنگوی وزارت خارجه - وزارت خارجه روسیه - سخنگوی وزارت - وزارت خارجه - طرفداران - کاهش تنش - روسی
آخرین اخبار سرویس:

مسکو: در تماس نزدیک با شرکای ایرانی و طرفداران کاهش تنش هستیم

مسکو: در تماس نزدیک با شرکای ایرانی و طرفداران کاهش تنش هستیم