مطالب مرتبط:
استاندار آذربایجان شرقی: حکمرانی داده محور باید سرلوحه مدیریت دستگاه های اجرایی قرار گیرد
عکس | دیدار استاندار آذربایجان شرقی با جانبازان و خانواده های شهدا
برف آذربایجان شرقی را سفیدپوش کرد
دیدار نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی با مدیر حوزه های علمیه کشور
راه ارتباطی 372 روستای آذربایجان شرقی مسدود شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1404 ساعت 21:202026-01-24سياسي

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم حکمرانی داده محور


مدیران باید حکمرانی داده محور و داده مبنا را به عنوان الگوی اصلی مدیریتی خود سرمشق و نصب العین قرار دهند.

- تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم حکمرانی داده محور استاندار آذربایجان شرقی گفت: مدیران باید حکمرانی داده محور و داده مبنا را به عنوان الگوی اصلی مدیریتی خود سرمشق و نصب العین قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ، بهرام سرمست در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان با تأکید بر اهمیت پدافند غیرعامل و آمادگی در برابر تهدیدات سایبری گفت: همه سناریو ها و احتمالات وقوع تهدیدات باید مورد توجه قرار گیرد و مدیران با آمادگی کامل، از غافلگیری در شرایط بحرانی جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه هوشیاری مردم و هماهنگی دستگاه های امنیتی و اجرایی در حوادث اخیر موجب حفظ ثبات استان شده است افزود: این موفقیت نباید به عادی انگاری منجر شود، چرا که دشمنان برای برهم زدن این آرامش برنامه ریزی می کنند و لازم است همواره آمادگی لازم وجود داشته باشد.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش مدیریت بحران در آرام سازی فضای عمومی جامعه گفت: هرچه اطلاع رسانی دقیق تر و مدیریت شرایط مؤثرتر باشد، واکنش های اجتماعی نیز کنترل شده تر خواهد بود.


برچسب ها: استاندار آذربایجان شرقی - آذربایجان شرقی - حکمرانی داده - آذربایجان - حکمرانی - پدافند غیرعامل - استان
آخرین اخبار سرویس:

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم حکمرانی داده محور

تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم حکمرانی داده محور