مطالب مرتبط:
وزیر میراث فرهنگی: ایران در صورت لحاظ منافع کشور، قائل به دیپلماسی است
بازدید وزیر میراث فرهنگی از کاروان شاه عباسی سمنان
برنامه سفر 2 روزه وزیر میراث فرهنگی به استان سمنان
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر تسریع بهره برداری از طرح های گردشگری
بازدید وزیر میراث فرهنگی از طرح بازارچه سمنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 23 بهمن 1404 ساعت 17:552026-02-12اجتماعي

سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور


سمنوی سنتی شهرضا سنتی هزارساله است که ریشه در اعتقادات و باور های مذهبی مردم داشته و نذر پنج تن آل عبا به ویژه حضرت زهرا (س) است.

- سمنوی سنتی شهرضا سنتی هزارساله است که ریشه در اعتقادات و باور های مذهبی مردم داشته و نذر پنج تن آل عبا به ویژه حضرت زهرا (س) است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ پخت سمنوی سنتی از اوایل پاییز شروع شده و تا نوروز سال بعد ادامه می یابد.

در پخت سمنو فقط از آرد و آب استفاده می شود و رنگ قهوه ای آن به خاطر سرخ کردن و شیرینی سمنو به خاطر آرد جوانه گندم است.

سمنوی شهرضا در پاتیل های بزرگ مسی طبخ می شود و مراحل پخت از اذان صبح امروز شروع شده و تا اذان صبح فردا ادامه می ییابد.

ابتدا پاتیل روی اجاق مخصوص بارگزاری شده و آب داخل آن می ریزند و وقتی به تشخیص استاد سمنوپز به دمای مناسب رسید، آرد ها را الک کرده و به آب اضافه می کنند.


برچسب ها: سمنو - سنتی - شهرضا - حضرت زهرا - میراث ناملموس - پنج تن - مذهبی
آخرین اخبار سرویس:

سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور

سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور