مطالب مرتبط:
نقش گل گهر در توسعه کشور فراتر از یک شرکت معدنی و صنعتی است
پایداری توسعه ملی و منطقه ای مستلزم سودآوری و هم افزایی راهبردی شرکت های بزرگ صنعتی است
خونخواهی شهدا در دستور کار دولت / اعتراضات در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده است
طرح وزارت صمت برای افزایش روند اسقاط خودرو های فرسوده
سرمایگذاری1.2 میلیارد دلاری عربستان برای توسعه زیرساخت هوش مصنوعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 2 بهمن 1404 ساعت 08:552026-01-22اقتصادي

توسعه زیرساخت های صنعتی و حل مشکلات تولیدکنندگان در دستور کار وزارت صمت


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران (ایزیپو) به شهرستان میانه سفر و از چند واحد تولیدی در شهرک های صنعتی شماره یک و شماره دو میانه بازدید کرد و مشکلات صنعتگران شهرک های صنعتی ترکمنچای و میانه طی نشستی مورد بررسی قرار گرفت.

- رضا انصاری، همچنین افزود: مشکل تأمین برق شهرک صنعتی شماره 2 میانه در مسیر پیگیری قرار دارد.

  وی، با اشاره به پروژه زیرساختی راه دسترسی شهرک صنعتی شماره 2 میانه، گفت: اجرای این پروژه نیازمند همکاری مشترک سازمان برنامه و بودجه استان، استانداری و شرکت شهرک های صنعتی است.

  معاون وزیر صمت و مدیرعامل ایزیپو همچنین از پیگیری های سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران (ایزیپو) برای خلع ید از طرح های غیرفعال خبر داد و آن را اقدامی مؤثر در فعال سازی ظرفیت های بلااستفاده و واگذاری آنها به افراد دارای اهلیت و صلاحیت دانست.

  انصاری، با اشاره به وضعیت شهرک ها و نواحی صنعتی کشور گفت: در حال حاضر حدود 880 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور وجود دارد که بیش از 50 هزار واحد صنعتی را در خود جای داده اند و همین تعداد طرح صنعتی نیز در مرحله پیش از بهره برداری قرار دارد که با فعال شدن آنها، ظرفیت تولید شهرک های صنعتی کشور دو برابر خواهد شد.


برچسب ها: شهرک های صنعتی - صنعتی - سازمان صنایع کوچک - شهرک - میانه - شماره - سازمان برنامه و بودجه
آخرین اخبار سرویس:

توسعه زیرساخت های صنعتی و حل مشکلات تولیدکنندگان در دستور کار وزارت صمت

توسعه زیرساخت های صنعتی و حل مشکلات تولیدکنندگان در دستور کار وزارت صمت