مطالب مرتبط:
مهدویان جنگ 12 روزه را در «ماجرای نیمه شب» روایت می کند
ضرورت فعال سازی کنش گران فرهنگی برای مقابله با جنگ روایت ها
جنگ روایت ها به قلم معصومه نصیری
روایت یک اتفاق در جنگ 12 روزه در فیلم مستند «نامش زن»
سمفونی روایت ها در فجر چهل وچهارم؛ از جنگ تا زندگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 بهمن 1404 ساعت 09:202026-01-26سياسي

روز سیزدهم جنگ و روایت فصل پایمردی در تبریز


رویداد «ملینا» ویژه بانوان مداح و مبلغ تبریز و با محوریت روایت روز سیزدهم جنگ غربی–عبری علیه ملت ایران برگزار شد.

- تبریز- رویداد ملینا ویژه بانوان مداح و مبلغ تبریز و با محوریت روایت روز سیزدهم جنگ غربی–عبری علیه ملت ایران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ثریا ربیعی فر مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی صبح دوشنبه با اعلام این خبر گفت: نشست نیم روزه تبیینی ملینا با مشارکت 140 نفر از بانوان مبلغ و مداح تبریز با محوریت روایت روز سیزدهم جنگ و تبیین ابعاد مختلف اقدامات تروریستی اخیر در کشور برگزار شد.

سردار احمد جهانسری از فرماندهان ارشد نظامی کشور در این نشست تخصصی به تشریح یکی از محورهای کلیدی قدرت ملی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران یعنی توان موشکی کشور پرداخت.

حجت الاسلام نظری از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه نیز در بخش دیگری از این نشست، ابعاد مختلف وقایع تروریستی 18 و 19 دی را بررسی و تبیین کرد و گفت:با اشاره به ماهیت ضدانسانی و سازمان یافته این اقدامات، تأکید کردند که حادثه 18 و 19دی نه صرفاً یک رویداد امنیتی، بلکه نمادی از جنگ ترکیبی دشمن علیه هویت و ایمان ملت ایران است.

وی همچنین با اشاره به نقش زنان در خنثی سازی آثار روانی چنین حوادثی تاکید کرد: بانوان مبلغ و مداح می توانند با رویکرد تبلیغ تبی


برچسب ها: تبریز - بانوان - سیزدهم - اداره کل تبلیغات اسلامی - بانوان مداح - روایت - محوریت
آخرین اخبار سرویس:

روز سیزدهم جنگ و روایت فصل پایمردی در تبریز

روز سیزدهم جنگ و روایت فصل پایمردی در تبریز