مطالب مرتبط:
تورم سریع تر از حقوق و مزایا رشد می کند/ نیمی از حقوق کارگران صرف اجاره بها می شود/حق مسکن 3 میلیونی هم در حد خرید 5 کیلو برنج است
حقوق کارگران باید به چقدر برسد؟ حق مسکن فعلی پاسخگوی تورم و اجاره بهای سرسام آور نیست
سهم 69.5 درصدی بخش خانگی از کل گاز تولیدی
وزیر ارتباطات: اولویت دولت چهاردهم، توسعه اقتصاد دیجیتال با محوریت مردم و بخش خصوصی است
آیین افتتاح 36 پروژه بخش کشاورزی استان قم به مناسبت دهه فجر برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1404 ساعت 11:202026-02-10اقتصادي

تورم در بخش مسکن کمرشکن است/ سامانه کاتب نقص دارد


رییس اتحادیه صنف مشاوران املاک اهواز با بیان اینکه افزایش قیمت ها، خرید مسکن را از توان بسیاری خارج کرده است، گفت: حتی در بخش اجاره نیز با افزایش 50 تا 100 و حتی تا 150 درصدی مواجهیم که موجب مهاجرت ساکنان از مراکز شهر به حاشیه ها شده است؛ - رییس اتحادیه مشاوران املاک اهواز: تورم در بخش مسکن کمرشکن است/ سامانه کاتب نقص دارد ایسنا/خوزستان رییس اتحادیه صنف مشاوران املاک اهواز با بیان اینکه افزایش قیمت ها، خرید مسکن را از توان بسیاری خارج کرده است، گفت: حتی در بخش اجاره نیز با افزایش 50 تا 100 و حتی تا 150 درصدی مواجهیم که موجب مهاجرت ساکنان از مراکز شهر به حاشیه ها شده است؛ تورم در بخش مسکن کمرشکن است.

مهدی بلدی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به چالش های حوزه املاک اظهار کرد: در حوزه املاک، مشکل عمومی افزایش قیمت مصالح ساختمانی و زمین است که باعث می شود تا قیمت تمام شده هر متر مربع مسکن به شدت بالا برود.

کنترل این وضعیت نیازمند سیاست گذاری کلی دولت برای کنترل قیمت مصالح است.

علاوه بر این، هزینه های خدمات دولتی مانند شهرداری، نظام مهندسی، آب و برق نیز باعث افزایش قیمت ها می شود و خرید مسکن را از توان مردم خارج کرده است.

وی ادامه داد: موضوع دیگر قانونی به نام قانون الزام ثبت رسمی معاملات است.


برچسب ها: مشاوران املاک - رییس اتحادیه - افزایش قیمت - افزایش - املاک - رییس اتحادیه مشاوران املاک - مسکن
آخرین اخبار سرویس:

تورم در بخش مسکن کمرشکن است/ سامانه کاتب نقص دارد

تورم در بخش مسکن کمرشکن است/ سامانه کاتب نقص دارد