مطالب مرتبط:
وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان حمایت می کنیم
وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می کنیم
حمایت عراق از مذاکرات ایران و آمریکا
عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان حمایت می کنیم
بغداد: از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان حمایت می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 بهمن 1404 ساعت 22:302026-02-05بين الملل

نخست وزیر عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می کنیم


«محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر عراق با اشاره به مذاکرات مقرر بین ایران و ایالات متحده، با توجه به مرحله بسیار حساسی که جهان و منطقه در حال گذر از آن هستند، - به گزارش جماران؛ محمد شیاع السودانی ، نخست وزیر عراق در دیدار با ژان نوئل بارو ، وزیر امور خارجه فرانسه بر تمایل بغداد برای ایجاد قوی ترین روابط با فرانسه، به ویژه در حوزه اقتصادی، و فراهم آوردن زمینه برای بازدید شرکت های فرانسوی از عراق، و هماهنگی برای ایجاد مشارکت های قوی با شرکت های عراقی به منظور تقویت همکاری های اقتصادی و تجاری بین دو کشور و مشارکت در روند توسعه و بازسازی تأکید کرد.

شفقنا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق(واع) نوشت؛ السودانی افزود: عراق به نمایندگی از جامعه بین المللی اخیراً در مورد انتقال تروریست ها از زندان های سوریه مسئولیت های جدی را بر عهده گرفته است و امروز لازم است که جهان در این برهه حساس از عراق حمایت کند همچنین تداوم همکاری با فرانسه در توسعه قابلیت های دفاعی عراق حائز اهمیت است.

وی با اشاره به مذاکرات مقرر بین ایران و ایالات متحده، با توجه به مرحله بسیار حساسی که جهان و منطقه در حال گذر از آن هستند، بر حمایت عراق از مذاکره به دلیل اهمیت آن در دستیابی به راه حل های مسالمت آمیز تأکید کرد.


برچسب ها: نخست وزیر عراق - محمد شیاع السودانی - عراق - نخست وزیر - مذاکرات ایران و آمریکا - وزیر - وزیر امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

نخست وزیر عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می کنیم

نخست وزیر عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می کنیم