مطالب مرتبط:
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
رونق چشمگیر گردشگری و فرهنگ در کیش
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی وارد لرستان شد
15 نفر بر اثر برق گرفتگی در کرمانشاه جانباختند
28 بهمن ماه؛ آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره رسانه ای «مساجد» در قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 ساعت 12:552026-01-29سياسي

پنج هزار اثر ارزشمند زمینه رونق گردشگری در لرستان را فراهم کرده است


پنج هزار اثر واجد ارزش تاریخی، طبیعی و فرهنگی در لرستان بستر مناسبی برای رونق گردشگری در این استان است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید سعید شاهرخی امروز 9 بهمن در جریان سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به پلدختر به پنج هزار اثر واجد ارزش تاریخی، طبیعی و فرهنگی در استان اشاره کرد و گفت: امسال شاهد ثبت جهانی دره خرم آباد و محوطه های پیش از تاریخ آن بودیم که این موضوع جایگاه لرستان را در عرصه میراث جهانی ارتقا داده است.

وی اظهارکرد: در حال حاضر با پیگیری وزارت میراث فرهنگی و مجموعه مدیریتی استان، موضوع تخلیه پادگان امام حسین و آزادسازی حریم و مجموعه پیرامونی قلعه فلک الافلاک خرم آباد در دستور کار قرار دارد تا این ظرفیت مهم در اختیار مردم لرستان قرار گیرد.

استاندار لرستان با اشاره به تأکید ویژه وزیر میراث فرهنگی بر توسعه متوازن گردشگری در شهرستان ها گفت: در سفر امروز به پلدختر، مأموریت هایی برای ساماندهی و بهره برداری اصولی از ظرفیت های شاخص این شهرستان از جمله دره خزینه و تالاب های منطقه ابلاغ شد که امید می رود با انجام مطالعات فنی، تخصصی و علمی، در آینده ای نزدیک شاهد رونق گردشگری و توسعه پایدار این بخش ها در شهرستان پلدختر باشیم.


برچسب ها: لرستان - میراث فرهنگی - وزیر میراث فرهنگی - فرهنگی - استان - رونق گردشگری - گردشگری
آخرین اخبار سرویس:

پنج هزار اثر ارزشمند زمینه رونق گردشگری در لرستان را فراهم کرده است

پنج هزار اثر ارزشمند زمینه رونق گردشگری در لرستان را فراهم کرده است