مطالب مرتبط:
قالیباف: ملت ایران با حضور پرشور در 22 بهمن و نمایش اقتدار ملی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد | باید با کار جهادی، محبت ها و حضورهای به موقع مردم را جبران کنیم
قوامی: حضور پرشور مردم در 22 بهمن، نماد وحدت و اقتدار ملت ایران است
22 بهمن نماد وحدت و اقتدار ملت ایران
حجت الاسلام حاج علی اکبری: 22 بهمن امسال به عنوان نماد عزت، اقتدار و سربلندی ملت ایران ثبت می شود
امیریان: 22 بهمن نمایش اقتدار و انسجام ملت ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 بهمن 1404 ساعت 13:002026-02-11سياسي

اقتدار ملی ملت ایران در 22 بهمن رونمایی شد


سخنگوی سپاه پاسداران در مراسم راهپیمایی 22بهمن مردم بجنورد گفت: ملت ایران با تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی، از قدرت و استقلال خود رونمایی کرد و حضور حماسی اش، - همه محاسبات دشمنان را بر هم زد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ سردار علی محمد نایینی افزود: این حضور، تجلی قدرت واقعی ملت ایران است و تصویر دروغین ایران ضعیف را که دشمنان تبلیغ می کردند، برملا کرد.

وی گفت: ملت ایران در 47 سال گذشته، همواره در بین دو راه تسلیم و ایستادگی، راه مقاومت و عزت را برگزید و با وحدت و همدلی، فشار ها و توطئه های بیگانه را خنثی کرد.

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: امام خمینی (ره) عزت و هویت اسلامی را به ملت ایران بازگرداند و امروز ایران با پشتوانه هویت تاریخی، دینی و ایرانی خود، پیشرفت و بالندگی خود را در عرصه های مخلف به نمایش گذاشته است.

وی ادامه داد: امروز آرایش اصلی استبداد آرایش رسانه ای است تا ذهن جوان ایرانی را تغییر دهد.

وی بیان کرد: جنگ هشت ساله یک توطئه جهانی برای تسلیم ملت و جوانان ایرانی بود، اما جوانان پای کار آمدند و جنگ را به پیروزی رساندند.

 بعد از آن فتنه های زیادی ایجاد کردند و ملت ایران یک لحظه از جنگ خارج نشد، بطوریکه هر کدام از حوادث برای از پا درآمدن یک کشور کافی بود.


برچسب ها: ملت ایران - ایران - سخنگوی سپاه پاسداران - سپاه پاسداران - سخنگوی سپاه - پاسداران - رهبر معظم انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

اقتدار ملی ملت ایران در 22 بهمن رونمایی شد

اقتدار ملی ملت ایران در 22 بهمن رونمایی شد